Shiba INU (SHIB) coin Balina yatağı oldu, dolar yağdı! SHIBUSDT yüzde 30 sıçradı…

Kripto paralar arasında günü büyük bir sıçrayışla geçiren Shiba INU SHIB coin'e balinalar milyon dolar yağdırdı. SHIBUSDT son 24 saatte yüzde 30 artışla sert sıçradı.

Shiba INU (SHIB) coin Balina yatağı oldu, dolar yağdı! SHIBUSDT yüzde 30 sıçradı...

Kripto piyasalarda alt coinlerde yükseliş sürüyor. Günün en fazla yükselen kripto para varlığı, ünlü meme coin Shiba INU (SHIB coin) oldu. Uzunca bir süredir sıçrayış yapamayan Shiba Inu coin tarafında sevindiren yükseliş yaşanıyor.

Kripto para piyasalarında günün kritik yükselişini gerçekleştiren Shiba Inu meme coini, günün para yağan varlığı oldu. Balinaların milyon dolarlar yatırdığı Shiba INU beklentileri boş çıkartmamış gibi görünüyor. Günün sonunda yüzde 30 civarında bir yükseliş yaşanmış durumda.

Shiba Inu coin son 24 saatte rekor yatırım almaya, yatırımcıların, balinaların büyük miktarlarda para yatırmasıyla coşmuş durumda. Şimdiye kadar 2 Milyar dolar üzerinde para akan Shiba INU tarafında yükseliş devam ediyor. SHIB coin, son 24 saatte piyasa değerini yaklaşık olarak 2 milyar dolar artırdığı borsa verilerine yansımaya başladı.

BTC ve ETH NE DURUMDA?

Bitcoin 25 Bin Dolara iğne atamadı! Ethereum 30 gündür yükselişini düşüşle tamamladı

[ilgili-haber=55]

SHIBA INU YÜZDE 30 SIÇRADI

Sn 24 saatlik grafiğe bakıldığında Shiba Inu meme coini kırılma noktalarından birini yaşıyor. Uzun süren yatayda gezinti sona erdi mi merak edilirken, son 24 saatte yüzde 30 civarı bir yükseliş ile Japon Köpeği Shiba Inu yükselişli günler geçirmeye başlamış durumda. 14 Ağustos Pazar gününe 0,00001275 Dolar seviyelerinden başlayan SHIB USDT fiyatı bugün en yüksek 0,00001782 Doları gördü. Bu seviyede tutunamayan SHIB cin şu saatlerde 0,00001632 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Exit mobile version