Tarım Marketleri indirimli ürün satışına resmen başladı

Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan, Tarım Kredi Marketleri' bu sabah başlayan indirimli gıda ürünleri satışı resmen başladı.

Tarım Marketleri indirimli ürün satışına resmen başladı

Milyonlarca vatandaşa daha uygun fiyatlara gıda ürünü satışları başlatıldı. Tarım Kredi Kooperatiflerinden indirimli, daha ucuza ürün satılarına resmi olarak start verildi. Bu sabah itibariyle 30 üzerinde indirimli gıda ve et ürünleri Tarım Kredi Marketlerinde satışına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği dev indirimler resmen bu sabah itibariyle başladı! Geride bıraktığımız hafta itibariyle indirimli 30 kalem üründe indirim başlatılmasına yönelik başlatılan çalışmalar bu sabah yerini gerçek indirimlere bırakmış durumda. Vatandaş Tarım Kredi Marketlerinden daha ucuz , indirimli ürünleri satın almaya başlayabilecek. İndirimlerin, diğer marketleri tetiklemesi düşünülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerine ait marketlerde büyük indirimin müjdesini vermişti. 15 Ağustos Pazartesi bu sabahtan geçerli 30 ürün, indirimli olarak daha ucuzsa satın alınabilecek. Türkiye genelinde faaliyet gösteren 1400 üzerinde Tarım Kredi Marketlerinde indirimli, daha ucuz gıda ürünleri satışına resmen başlandığı gelen son dakika haberleri arasında.

HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ SATILACAK

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, 1400 ü aşkın Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 15 Ağustos Pazartesi sabahından geçerli olacak 30 ayrı üründe indirim başlatıldı. Bu ürünleri merak eden vatandaşlar için, “Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi” indirimli olarak Tarım Kredi Marketlerinde satışa sunularak raflardaki yerini aldığı bildirildi. Vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren bu 30 kalem ürünü daha ucuza, daha uygun fiyatlara alabilecekler.

Diğer taraftan et ürünlerine ilişkin indirim haberi de geldi. Et ve Sür Kurumu tarafından sağlanacak ve Tarım Kredi Marketlerinde daha ucuza satılaaak et ürünleri de raflarda müşterilerine satışına başlandı.

Exit mobile version