Terra LUNAC sert yükseliyor! LUNA coin neden yükseliyor, LUNAC yükselişi devam edecek mi?

Terra LUNA Classic (LUNAC) tarafından son bir haftadır yükseliş yeniden başladı. Kripto paralarda düşüş, piyasalar kırmızıyla güne başlarken LUNAC coin sert yükselişini sürdürüyor. Peki LUNAC ne kadar yükselecek?

Terra LUNAC sert yükseliyor! LUNA coin neden yükseliyor, LUNAC yükselişi devam edecek mi?

Dünya genelinde milyonların büyük zarar etmesine yol açan Terra Luna tarafından son 7 gündür önlenemez yükseliş devam ediyor. Kripto para piyasalarında bir anda sıfırlara inen Luna coin, son bir haftadır rekor yükseliş gösterdi. Yatırımcısı ise zararın çıkarılabilmesi adına daha fazla yükseliş beklese de şimdilik o düşüş kadar sert bir yükseliş gözlemlenmedi. Terra LUNA Classic neden yükseliyor, yükseliş devam eder mi yatırımcılar merak ediyor. 

Türkiye'nin de içinde bulunduğu Dünya genelinde sayıları milyonları bulan Terra LUNA çöküntüsü sonrasında ikiye bölünerek yeni bir coin çıkaran Terra yönetimi, kripto para piyasalarını büyük şoka sokmuştu. Milyar dolarlarca zararı yeni çıkartılan coin ile telafi etmek isteyen yönetici isim Do kwon'un son hamlesi de işe yaramadı yüksekten girenlerin paraları bir kez daha eridi. Luna coin ile kripto yatırımcılarına verilen zararın rakamı oldukça yüksek.

Terra LUNAC  coin neden yükseliyor?

Kripto paralarda düşüş sürerken tam tersine Lunac tarafında bir yükseliş yatırımcısını sevindiriyor. Son 7 günde Terra Lunac rekor yükseliş gösterdi. LLUNA Classic tarafından yaşanan yükseliş Bitcoin ve Ethereum tarafında yaşanan kayıplardan kaynaklı olduğu düşünülüyor. Bir haftadır yükselişini sürdüren LUNA Classic tarafında token yakımı devam ettiği biliniyor. Milyonlarca token yakımı gerçekleşirken LUNA Classic fiyatı yükselişini devam ettiriyor. LUNAC fiyatı son 7 günde 0,0001278 Dolar seviyesinden en yüksek 0,0003313 Dolar seviyesine kadar yükseliş gösterdi. 3 Eylül tarihine yükselişle başlayan Terra LUNA Classic şu saatlerde ise 0,0002619 Dolar seviyelerinde ve yönünü yukarı çevirmiş durumda.

Exit mobile version