TOGG Şanlıurfa’da ilgi odağı oldu

TOGG Şanlıurfa'da ilgi odağı oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Şanlıurfa’da ilgi odağı oldu. Kent merkezinde görücüye toplanan aracı yakından görmek isteyen kişinin uzun kuyruğu oluşturuldu.
Türkiye’nin yerli ve milli Togg Şanlıurfa’da ilgi odağı oldu. Haliliye ilçesindeki Atatürk Bulvarında makamları tarafından kurulan platform üzerinde tanıtım yapıldı. Tanıtımı yapılan Togg aracını gören izleyiciler platform cephesi uzun kuyruk oluşturdu. İlk kez aracı yakından gördüklerini çok beğendiklerini söyledi. Araca binerek hatıra fotoğraflarının da çekilmesini, seri üretim ile birlikte ilerde aracının alınmasını istediklerini belirtti.
Otomobili inceledikten sonra çok beğendiğini tükettiğinden Mehmet Gül, “Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. Yerli otomobili çok beğendim. Allah emeği geçenlerden razı olsun” dedi.
Vatandaşlardan Mahmut Demir ise “Gurur verici bir şeye olmuş. Maşallah, cihaze, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Elhamdülillah, daha öncede çalıştır bunu yapmaya çalıştı, sürekli engel oldular. Hamd olsun bu aracı yaptık. Çok seviniyoruz” çalıştırıcı kullandı

Exit mobile version