TOGG, Türkiye’nin en büyük kanyonu Ihlara Vadisi’nde

TOGG, Türkiye'nin en büyük kanyonu Ihlara Vadisi'nde

Türkiye’nin yerli ve milli ilk aracı olarak üretilen ve Aksaray Belediyesinin envanterine dahil olduğu TOGG’un T10X modeli Aksaray’ın en gözde turistik mekânı Ihlara Vadisi’nde yerli ve yabancı saldırganların beğenisine sunuldu.
Türkiye’nin otomobili TOGG’nin üretildiği ilk günden itibaren gündemdeki yerini korurken Aksaray Belediyesine ait 68 TOG 068 plaka hedef Anadolu Kırmızısı TOGG, Aksaray’ın en gözde turistik mekanlarında kullanımaa tanıtıldı. İlk olarak Helvadere Göleti ve Hasan Dağı’nda daha sonra Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’nın gözdesi olarak tarihi ve doğal güzelliklerin buluştuğu Ihlara Vadisi’nin en hakim noktasına park edilen TOG, sevgi seli ile ödüllendirildi. Her yıl 600 binin üzerinde yerli yabancı turistin ziyaret ettiği Ihlara Vadisi’nde sergilenen TOGG, yerli halk kadar yabancı kasılmaların çekilmesini başardı. Ihlara Vadisini ziyarete gelen turisti ve kullandığı yerli otomobilin tüm detaylarını inceledik. Vatandaşlar, Türkiye’nin yerli otomobili ile fotoğraf çekmek için altına girdi.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türkiye’nin 100 yıllık hayalinin gerçekleştiğini belirtti. Başkan Dinçer, TOGG projesiyle Türkiye’nin geleceği yarınlara kapı aralandığını Türkiye’nin sızdırdığını ifade etti. TOGG’un Aksaray’daki turistik mekanlarında fotoğraflar Aksaray Belediyesi’nin sosyal medya hesabında büyük beğeni topladı.

Exit mobile version