TOKİ ucuz konut konut kampanyası reklam filmi heyecanlandırdı! TOKİ talep ve başvuru yoğunluğu yaşanıyor…

TOKİ henüz talep almaya başlamadı. TOKİ ucuz konut satışı için yeni reklam filmi yayımlanırken, heyecanlanan vatandaşlar talep TOKİ sayfasına akın etti. Peki TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Talep TOKİ internet sitesi üzerinde neler olacak?

TOKİ ucuz konut konut kampanyası reklam filmi heyecanlandırdı! TOKİ talep ve başvuru yoğunluğu yaşanıyor...

Talep ve başvuru aşaması için geri sayıma geçilen TOKİ kampanyası için son günler! 81 ilde ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşı heyecanlandıran gelişme! TOKİ Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut kampanyası öncesi yeni reklam filmini yayımladı. On binler TOKİ talep sayfasına akın etti. Zaman zaman yoğunluk nedeniyle kapanan site yenilenmiş, güncellenmiş haliyle yayında.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 13 Eylül'de start vereceği Yüz yılın konut kampanyası öncesinde hazırlıklarını tamamladı. TOKİ internet sitesinde çalışmalar arka planda devam ederken, yeni reklam filmi Tv ekranlarında milyonları heyecanlandırdı. Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşa kira öder gibi ucuz konut satacak idare, tanıtım filmi ve yenilenen Talep TOKİ.gov.tr web sitesi üzerinden başvuru almaya başlayacak.

BAŞVURULAR 14 EYLÜL SABAHI BAŞLAYACAK!

En fazla sorulan sorular arasında yer alan TOKİ sosyal konut kampanyası başvuruları ne zaman başlayacak? Sorunun yanıtı ise 13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına göre netleşecek. Ancak bir sonraki gün 14 Eylül sabahında 81 ilde TOKİ konut başvuruları yapılabileceği ifade ediliyor.  Şimdi milyonlarca vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 13 Eylül Salı günü yapacağı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut kampanyasına ilişkin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Exit mobile version