Türk Hava Yolları Avrupa’nın en iyisi ödülünü aldı

Avrupa başta olmak üzere, Dünya genelinde iniş, kalkış havalimanı bırakmayan THY, ödül almaya doymuyor.

Türk Hava Yolları Avrupa'nın en iyisi ödülünü aldı

Avrupa için en iyi hava yolu şirketi seçilen THY, ödülleri bir bir toplamaya devam ediyor. Her geçen gün filosunu genişleten, Dünya'nın hemen her noktasına iniş kalkış yapan THY, Avrupa'da ödülleri topladı. 

Türkiye'nin en büyük bayrak taşıyıcısı durumunda bulunan THY, Avrupa'nın en büyük ödüllerine layık görüldü. Dünya Hava Yolları Ödülleri kapsamında düzenlenen ödül gecesinde Türk Hava Yolları ‘Avrupa’nın En iyi Hava Yolu’, ‘Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi’ ve ‘Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu’ ödüllerini aldığı bildirildi.

Başta pandemi olmak üzere, küresel ekonomiyi etkileyen olaylardan oldukça sınırlı etkilenen Türkiye'nin dünya devi gurur markası Türk Hava Yolları (THY) yeni bir ödülle kalitesini tescilledi. Pandemiye rağmen gösterdiği güçlü performansıyla rakiplerinden ayrışan Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından Avrupa’nın en iyi havayolu seçildi.

THY, 389 (yolcu ve kargo) uçaklık filosu ile 287 uluslararası, 53 yurtiçi olmak üzere dünyada 129 ülke ve 340 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.

Exit mobile version