Türkiye E-Ticaret ile büyüyor

Türkiye E-Ticaret ile büyüyor

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirme faaliyetleri “E-Ticaret İle Büyüme Programı” kapsamında e-ticaret ve e-ihracat dağıtımları eğitimleri başladı. 13 gün boyunca olan teorik ve uygulamalı eğitime genç istihdamı çerçevesinde başvuru yapan kişiler ve ilgili kuruma katılanlar.
E-ticaret konuşmasının hızla sona bir alan olduğunu söyleyen BEBKA Genel Sekreteri Prof. Dr. gerçekleşti, sipariş adetleri de bir önceki yıla göre %43 sahne ile 4 milyar 787 adet yükseldi. Rakamlar sektörü hızla büyüdüğünü göstermekte olup işletmelerimizin de bu trendi yakalamaları ortaya çıkarmaktadır. Bu yapılandırma uygulamasının ve ilimizin e-ticaret bölümünün yükseltilmesi amacıyla “E-Ticaret ile Büyüme Programını” geliştirdik. Programda farklı hedef kitlelere yönelik dijital pazarlama eğitimleri ve mentorluklar yer alıyor. Genç istihdamı çerçevesi gençlerimize yönelik e-ticaret ve e-ihracat satışlarının eğitimlerinin yanı sıra kooperatif benzeri küçük işletmelere yönelik eğitim ve mentorluklar verilmesi planlanmıştır. Programa Bursa ilinden yirminin üzerinde kooperatif başvurusu yapıldı. Kullanarak gençlerimizi eğitecek ve kurumsal kapasiteyi geliştireceğiz. Ardından kooperatiflerimizle eşleştirmep birlikte çalışmaları ve kooperatiflerimizin e-ticaret yapmalarını sağlayacakz.” dedi.
13 gün sonra olan eğitimde e-ticarete giriş, e-ticaret ziyareti kurulumları, markalaşma, sosyal medya stratejisi, yerel ve global marketlerde satış, lojistik lojistik, müşteri yönetimi vb. Ev ortamını dijital olarak yakalaması hedefleniyor.

Exit mobile version