Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin 19’uncu sayısı tanıtıldı

Türkiye'de İş Dünyası Dergisi'nin 19'uncu sayısı tanıtıldı

Ekonomi ve iş yaratıkları yeni bir soluk getirme amacı yayın hayatına başlayan Türkiye’de İş Dünyası dergisinin 19’uncu sayısı tanıtıldı. Derginin yeni üretimi ‘Yatırım İklimi’ ön plana dahil olmak üzere gıda, enerji ve gayrimenkul gibi konular konuşuldu.

İhlas Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan Türkiye’de İş Dünyası Dergisi 19’uncu yayın yayınladı. Derginin 19’uncu teftiş tanıtım toplantısı Bakırköy’de yapıldı. Derginin yeni üretimi ‘Yatırım İklimi’ kapsamında, gıda, enerji ve gayrimenkul konuları konuşuldu. Toplantı sonrasında başarılı iş insanlarına belgeler takdim edildi.

“Haziran ayı boyunca da yatırımlarla ilgili özelliklerini konuşacağız”
Derginin 19’uncu incelemede yapıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak, “Bu sayı, yatırım iklimini inceledik. Gıda, enerji, gayrimenkul bu alanlardaki yatırım iklimini yaşıyor. Cumhurbaşkanımız, işlerimize geçen günlerde yatırım yapın diye çağrı yaptı. Bizde bu çağrıyı bu dergimizde incelemiştik. Hangi alanlarda yatırımlar nasıl yapılacak, bu yatırımların sonucu nasıl ortaya çıkacağı gibi konular ön planda olacak. Haziran ayı boyunca da yatırımlarla ilişkilerini sürdüreceğiz. Önümüzdeki ay konumuz ise savunma sanayi ve turizmi ayrıntılı incelemeyi bıraktığımız” şeklinde konuştu.

“EV’lerdeki alüminyum ihtiyacı, 2030’da şu anki seviyenin 10’una çıkacak”
Toplantıya ev sahipliği yapan KUYAŞ CEO’su Evren Sarıçicek, “Mersin Silifke bölgesinde yaklaşık 400 milyon metrekare alana sahip yerleşkede ruhsat aldı. Bu yerleşkenin ana materyali kitabı. Bu madenden alüminyumun ham maddesinin çıktığı bir maden. Alüminyum kitten üretiliyor ve bu da külçe alüminyuma dönüşüyor. dünyada alüminyum çok önemli bir maden. Akla gelen her üründe alüminyum var. En büyük artısı da yüzde 100 geri dönüştürülebilir olması. Avrupa çok fazla önemsiyor. Metalin yerine alüminyum yer alıyor. Elektrikli arabalarda yaşananlar alüminyum tüketimi, 2030 yılında şu anki seviyesinin 10’a çıkma çıkacağa inandıkları” kullanımları kullanıldı.

Exit mobile version