Vakıfbank’tan promosyon çılgınlığı peşin 25 Bin TL! Polisler ise dertli…

Adalet Bakanlığı promosyon ihalesinden Vakıfbank çıktı! Peşin olarak memurlara 25 Bin TL promosyon ödenecek. Emniyet teşkilatı ise konudan dertli...

Vakıfbank'tan promosyon çılgınlığı peşin 25 Bin TL! Polisler ise dertli...

Adalet Bakanlığı personeline 2022 yılında promosyon ücreti olarak peşinen 25 Bin TL ödemesi yönünde anlaşma yapıldı. İhale usulüyle belirlenen promosyon paraları Bakanlık çalışanlarını mutlu ederken, Emniyet teşkilatı çalışanları ise durumdan müzdarip Seslerini sosyal medya üzerinden duyurmaya, yaşanan haksızlığın giderilmesi konusunda paylaşımlarda bulunuluyor.

Konuyla alakalı Adalet Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “Adalet Bakanlığı personeli için rekor promosyon anlaşması. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödenecek.” ifadelerine yer verildi.

EMNİYET ÇALIŞANLARI DERTLİ!

Yaşanan promosyon gelişmesi sonrasında sosyal medya hesaplarından özellikle Emniyet teşkilatı çalışanları verilen promosyona hayırlı olsun derken, kendilerine verilen 3 yıllık 10 Bin TL tutarında taksitlerle ödenecek promosyon paraları için dert yandı. Sosyal medya paylaşımlarında Polislerin promosyon ücretlerinin bugün açıklanan rakama getirilmesi talep ediliyor.

Exit mobile version