Vestel Ventures ve Tacirler Portföy’den iş birliği

Vestel Ventures ve Tacirler Portföy'den iş birliği

Türkiye girişimcilik yapısının köklü kurumsal risk sermayesi şirketinden Vestel Ventures ve Türkiye’nin önde gelen portföy yönetim şirketi Tacirler Portföy güçlerini birleştirerek girişimcilik kompleksi için ‘Tacirler Portföy Gelecek Etki Fonu GSYF’yi hayata geçirmeyi başardı.

Vestel Ventures ve Tacirler Portföy tarafından kurulan ‘Tacirler Portföy Gelecek Etki Fonu GSYF’ ile yatırımcıları, tohum veya seri A bulguları teknolojik ve inovatif yön güçlü tesislerle bir araya getiriyor. Hem gruplarının destek olması hem de yatırımcılarına yüksek finansal getiri sağlayan hedefle hayata geçirme fonun, girişimcilerin finansal açıdan büyük olmaya sahip olduğu belirtildi.

Hedefi hedeflemen pozitif etki oluşturma yolculuklarına ev sahipliği yapmak
Yapılan açıklamaya göre, Vestel Şirketler Grubu’nun ana görüşleri arasında olduğu bu fon ile sektör ayrımı gözetmeden, Tohum ve Seri A gözlemleriki, teknolojik ve yenilikçi, sosyal ve yönlendirme yönü güçlü, sürdürülebilir çözümler geliştiren yatırımlara yatırımlar yaparak daha sürdürülebilir bir gelecek inşaa etmeyi amaçlıyor. Hedef, hedefin pozitif etki oluşturma yolculuklarına gitmek. Gelecek Etki Fonu ilk yatırımını Aralık 2022’de e-ticaret analitiği şirketi Mindsite’a yaptı.

Exit mobile version