Vigo’ya ‘Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası’ ödülü

Vigo'ya 'Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası' ödülü

Üniversite kullanımlarından kaynaklanan ve beklenen anketlerin sonucu Mavi Elma Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası Vigo oldu.

Hızlı teslimat bölümünün önde gelen markalarından Vigo, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü bölümleri tarafından büyük ve binlerce öğrenci tarafından cevaplanan anket sonuçlarına göre Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası ödülü sahibi oldu. Üniversitenin Avcılar Yolculuğu İşletme Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Oluç Konferans Salonu’nda misafir ziyaretinde 42 farklı kategoride ödül sahibini buldu. Oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunuculuğunu üstlendiği gece Yılınde En İyi Hızlı Teslimat Markası ödülü Vigo adına Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Eray Akıncı aldı.

Eray Akıncı’nın ödüle layık görüldüğünü, çocuklar tarafından böyle bir ödüle layık görüldüklerinden dolayı şirket olarak büyük bir gurur duyduklarını dile getirdi.

Akıncı sözlerine şu şekilde devam etti: “Hızlı sınır ötesi sektör yeni asla bir sektör olmasına rağmen Vigo’nun bu kadar kısa sürede akıllarda kalan bir marka haline gelmesinde; sahadaki moto kurye arkadaşlardan genel müdürlüğümüze kadar olan tüm çalışma arkadaşlarının payı var. Öğrenci arkadaşlarının muhteşem emekleriyle yaşadıkları bu törende böyle güzel bir değere layık görmek için tüm Vigo ailesi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Exit mobile version