Vodafone Freezone’dan karne hatırası

Vodafone Freezone'dan karne hatırası

Vodafone FreeZone, karne heyecanı ile birlikte tatil sevinci yaşayan gençlere akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda indirime sunulduğunu duyurdu.
2022-2023 eğitim öğretim yılı tamamlanıyor. GSM şirketi Vodafone, karne heyecanı yaşayanlar için indirim kampanyasını yaygınlaştırdığını duyurdu. Yapılan bilgilendirmeye göre Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone tatile çıkma çapının genç büyümesini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. “FreeZone güzellikleriyle başkasın. Hadi gel, tatil başlasın!” sloganıyla karne programı özel olarak düzenlenen kampanyada, FreeZone’lular akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda belirlenen indirim fırsatından yararlanabilecek.
Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:
“Vodafone FreeZone çatısı altında, gençlere her zaman yeni düzenleme sunuyoruz. Genç tüketimin özelliklerine yönelik ve bütçe dostu teklifler deneyimlerimizi önemsiyoruz. Karne ve tatil sevincini bir arada yaşayan gençlerimiz için ‘FreeZone güzellikleriyle başkasın. Hadi gel, tatil başlasın!’ söylemiyle yeni bir kampanya düzenliyoruz. Bu yuvalarda, genç tüketim akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda 1.000 TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabilecek. Bu oluşumuyla, gençlerimizin keyifli bir tatil dönemini diliyoruz. Vodafone FreeZone olarak, kullanılan ürün ve servislerimizle genç yaşam hayatını kolaylaştırmaya devam etmek.”

Exit mobile version