Vodafone, gelecek hedeflerini sunucularıyla paylaştı

Vodafone, gelecek hedeflerini sunucularıyla paylaştı

Vodafone Türkiye’nin tedarikçi bilgilendirme toplantısı ‘Tedarikçi Zirvesi 2023’ yaklaşık 250 tedarikçi firmasının maliyetiyle İstanbul’da gerçekleşti. Vodafone, toplantıda geleceğe yönelik vizyon, hedef ve stratejilerini paylaştı.

Vodafone, tüketicilerle iş birliğini artırmak amacıyla toplantı düzenledi. ‘Vodafone Türkiye Tedarikçi Zirvesi 2023’ yaklaşık 250 tedarikçi firmanın maliyetiyle İstanbul’da gerçekleşti. ‘Birlikte güçlüyüz’ mesajının verilmesi toplantısında, Vodafone’un geleceğe yönelik vizyonu, hedef ve uzaklığın yanı sıra sıradaki mücadeleyle mücadele, iş sürekliliği ve dayanıklılık, 5G hazırlıkları, yerli ve milli yatırımlar gibi kutlamalar da paylaşıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vodafone Türkiye Tedarik Zinciri yöneticisi Cem Sonat Yüksel, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, satın alma yaptığımız şirket ve grup kategorilerini her geçen gün çeşitlendirerek artırıyoruz. Türkiye’de Vodafone şirketi sayımız 13’e ulaştı. Bu yeni iş kollarıyla birlikte satın alma yelpazemiz de genişletildi. Tedarikçilerimizle olan iş birliğimiz teknoloji, pazarlama, enerji, medya, saha hizmetleri gibi süregelen alımlarımızdan e-ticaret altyapısı ve hizmetlerine, finansal destek ve danışmanlıklara gibi birçok yeni alana yayıldı. Tedarikçilerimizle gerçekleştirdiğimiz iş hacminin 16 milyar TL’lik bir tahmini öngörüyoruz. Tedarikçilerimizle birlikte yıllık 25 bin siparişin her şeyi eksiksiz ve hatasız olarak hayata döndürmek için hep birlikte çok ciddi bir özveriyle çalışıyoruz. Birlikte büyüdüğümüzde ‘Birlikte daha güçlü’ olduğumuza inancı. Tedarikçilerimizle birlikte tüketicilerimiz, toplumumuz ve kullanmamız için değer yaratmaya devam etmemiz gerekiyor.”

Vodafone Türkiye Tedarikçi Zirvesi kapsamında, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hana Jalel’in katılımıyla şirket vizyonu ve golünün konuşulduğu bir panel düzenlendi. Panelin ardından sırasıyla Vodafone Türkiye Kurumsal Ürün, Çözümler ve İş Ortağı Direktörü Oğuz Çidam ‘Dijitalleşme’, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü, Ekonomist ve Yazar Prof. Dr. Emre Alkin ‘Türkiye ‘nin Makroekonomik Durumu’, Vodafone Türkiye Şebeke Geliştirme Direktörü Adem Özdemir ise ‘İş Sürekliliği’ konulu bir sunum yaptı. Zirve, Vodafone Türkiye İş Sağlığı Güvenliği, Çevre ve Refah Müdürü Aslıhan Kerimoğlu’nun moderatörlüğünde ulaştığı ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Forumu’ ile sona erdi.

Exit mobile version