Yerli otomobilin sınırlarını aşması isteniyor; “Togg’u Avrupa’ya bekliyoruz”

Yerli otomobilin sınırlarını aşması isteniyor; “Togg'u Avrupa'ya bekliyoruz”

Togg’un Zeytinburnu’ndaki deneyim merkezi her gün kesinlikle sahibini ağırlıyor. Test araçlarının üzerinde yerli otomobilin anahtarına varan alınması, yerli otomobilin yurt sınırlarını aşarak Avrupa yollarına da çıkarılmasını istiyor.
Zeytinburnu’nda bulunan Togg’un deneyim ve doğu noktası, istemek tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Sergilenen araçlar, geniş kapsamlı kullanım, fotoğraf çekme ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Test araçlarını koruyan Togg’un ülke sınırlarını aşmasını bekliyor.
Yurt dışında yaşayan en kısa sürede yerli otomobili Avrupa’da da görmenin hayalini kuruyor.
“Togg’u Avrupa’da görmek istiyoruz”
Avusturalya’dan geldiklerini söyleyen Abdullah Özyılmaz, “Ülkenin markası çok gururluyuz. Togg’u Avrupa’da görmek istiyoruz. İçine bindik deneyimledik. Yerli ve milli olması ve elektriğin alınmasını çok beğendim. Ben en çok Anadolu kırmızısını beğendim” ifadelerini kullandı.
“Yön başına geçince insan gururlanıyor”
Togg Deneyim Noktası’na gelen kadınlar arasında ilginç bir yorum da dikkat çekti. Ev inşa etmek yerine Togg almayı hedeflediği ifade eden bir vatandaş, Togg’un çok güvenli olduğunu savunan “Evde koltukta oturuyormuş gibi gördü” dedi.
Togg’u genel olarak heyecanlandırdıklarını söyleyen Coşkun Dura, “Normal şartlar ev yapacaktım Togg inşallah olacak. İçeride deneyimleyebildik çok rahat evde koltukta oturuyormuş gibi hisyat veriyor. Çok gururluyuz. Araçta hiç ses yok. İçeride arkadaşlar çok yardımcı oldu. Direksiyon başında geçince insan gururlanıyor” şeklinde konuştu.

Exit mobile version