Adıyaman TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu

Adıyaman TOKİ konut projeleri için heyecanlı bekleyiş sona erdi. TOKİ Adıyaman Merkez başta olmak üzere, Kahta, Gölbaşı ve Besni konut kura çekilişi sonuçlarına ilişkin isim isim tam listeyi açıkladı.

Adıyaman TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu

Adıyamanlıları heyecanlandıran TOKİ konutları kura çekilişi bugün 4 ilçe ile başladı. Adıyaman TOKİ sosyal konut projelerine çok sayıda vatandaş başvuruda bulunmuştu. Günlerdir merakla beklenen kura çekilişi bugün yapıldıu. TOKİ Adıyaman kura sonuçları isim listeleri açıklandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yurt çapında sürdürdüğü konut seferberliği ile 250 bin sosyal konut kampanyası için kura çekimi ile hak sahipliği belirlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her yeni gün farklı il ve ilçelerin hak sahiplerini kura yöntemiyle belirleyen idare, Adıyaman ilinde başvuruları kabul edilen vatandaşlar arasında kura işlemini başlattı. Bugün Adıyaman iline bağlı Merkez ilçe ile Kahta, Gölbaşı ve Besni ilçelerinde yer alan konutların hak sahipleri düzenlenen kura çekilişi ile belirlendi.

TOKİ'nin Adıyaman'da hayata geçirilecek sosyal konut projeleri için kura heyecanı bu sabah başladı. Adıyaman Noter'i huzurunda başvuruları kabul edilen vatandaşlar arasından hak sahipleri kura çekimi ile belirlendi. Adıyaman Kahta ilçesinde yer alan 300 adet konut için 7438 başvuru yapıldı. Adıyaman Gölbaşı 270 konut, Besni 500 konut ve Adıyaman Merkez ilçede ise 500 adet konut için kura heyecanı yaşandı. 

TOKİ ADIYAMAN KURA SONUÇLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

ADIYAMAN TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM SORGULAMA EKRANI ÜSTTE YER ALAN GÖRSELDEKİ GİBİDİR. 

TOKİ Adıyaman' Merkez ilçe kura sonuçları ile diğer 3 ilçe için kura çekilişi sonuçları canlı yayını idarenin resmi YouTube kanalıdır. Altta verilen videodan kura çekilişini tekrar tekrar izleyebileceksiniz.

Exit mobile version