Bingöl TOKİ’de 8 bin kişi arasından konut kura çekilişi sonuçları belli oldu

Bingöl TOK sosyal konut projesinde yer alan evlerin kura çekimi işlemi tamamlandı. Ev sahibi olmaya hak kazanan, 8 bin başvuru sahibi arasından kura çekilişi sonuçları belli oldu. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları isim isim liste sorgulama ekranı.

Bingöl TOKİ'de 8 bin kişi arasından konut kura çekilişi sonuçları belli oldu

Bingöl ilinde TOKİ tarafından hayata geçirilecek 250 bin sosyal konut kampanyasında kura çekilişi heyecanı gün boyunca yaşandı. Gün boyunca süren kura çekimi işlemi Noter huzurunda tamamlanırken, kura sonuçları açıklandı mı  merakla takip ediliyor.

TOKİ'de 250 Bin sosyal konut kampanyası için kuralar çekiliyor. Bugünün kura listesinde olan Bingöl ve ilçelerinde kura heyecanı yaşandı. Ev sahibi olmak isteyen, başvurusu kabul edilen 8 bin vatandaş büyük heyecanla adının kurada çıkmasını sabırla bekledi. Ev sahibi olmaya hak kazananların belirlendiği kura sonuçları açıklandı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bingöl ilinde Merkez ilçe başta olmak üzere, Sonhan, Sancak, Adaklı ve Genç ilçelerinde yer alan konutlar için vatandaşlar büyük bir heyecan yaşadı. Bugün gerçekleştirilen kura çekilişi sonuçları açıklandı.

TOKİ Bingöl konut projelerinde kura çekimi bu sabah başladı. Bingöl TOKİ kura çekilişleri Vali ve Belediye başkanının katılımı ile TOKİ yetkilileri ile Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Bingöl TOKİ 1000 konut projesi kapsamında toplamda 8053 başvuru gelen proje için bugün kura çekimi yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan TOKİ Bingöl konut projesinde kuralar canlı yayında belirlendi.

Bingöl Merkez 500 adet konut için toplamda 8053 başvuru yapılırken, Bingöl Genç 150 konut için toplamda 908 başvuru,  Bingöl Sonhan'da 200 konut için toplamda 576 başvuru, Bingöl Sancak'ta 100 adet konut için toplamda 228 başvuru, Bingöl Adaklı ilçesinde ise 50 adet konut için toplamda 194 başvuru gerçekleştirildi.

TOKİ Bingöl kura sonuçları isim listesi açıklanmaya başlarken, kurada ilk adı belirlenen isimler ise şöyle;  ilk kura çekilişi Şehir aileleri ve Gazilerimiz için yapıldı.

TOKİ KURA SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

TOKİ kura sonuçları resmi internet sitesi toki.gov.tr üzerinde “Kura Sorgulama Ekranı” üzerinden sorgulanarak, adınızın kurada çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. İdare SMS bilgilendirmesi dışında e-Devlet TOKİ Başvuru ekranında sonuçlara dair bilgi notunu düşmektedir.

TOKİ BİNGÖL SONUÇLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

TOKİ Bingöl kura çekilişi sonuçları canlı yayını idarenin resmi YouTube kanalıdır.

Exit mobile version