Elazığ Bizmişen TOKİ’den 29 engelli vatandaş ev sahibi oldu! TOKİ Elazığ Bizmişen kura sonuçları

TOKİ Elazığ Bizmişen konut projesinde engelli vatandaşlar için ayrılan 29 adet 2+1 ila 3+1 evlerin kura çekilişi sonuçları belli oldu.

Elazığ Bizmişen TOKİ'den 29 engelli vatandaş ev sahibi oldu! TOKİ Elazığ Bizmişen kura sonuçları

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen projesi kapsamında yer alan ve engelli vatandaşların başvurusunun kabul edildiği toplam 29 adet 2+1 ve 3+1 evler için hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi işlemi bugün Noter huzurunda gerçekleştirildi. Elazığ Merkez Bizmişen TOKİ engelli vatandaşlar için ayrılan konutların hak sahipliği kura çekilişi sonuçları belli oldu mu? TOKİ Elazığ Bizmişen Kura sonuçları isim sorgulama ekranı açıldı mı? Elazığ Merkez Bizmişen TOKİ engelli konutları kura sonuçları belli oldu mu?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, başta şehit aileleri olmak üzere, gaziler için ve engelli vatandaşlar için ucuz konut satışlarını sürdürüyor. BUgün Noter huzurunda Elazığ ilinde engelli vatandaşların başvurularının yer aldığı 29 konutun kura işlemi gerçekleşti. 

Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye kapsamında TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen toplu konut projeside başvurular arasında hak sahipliği belirleme kura çekilişi işlemi bugün Noter huzurunda yapılarak, evlerin yeni sahipleri kura ile belirlenmiş oldu. Kura sonuçları ise merakla takip ediliyor.

20 adet 2+1 konut için 70 hak sahibi, 9 adet 3+1 konut için ise 102 hak sahibi bulunan TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen konut projesinde kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenmiş oldu. 

TOKİ Elazığ Bizmişen 2+1 kura sonuçları, TOKİ Elazığ Bizmişen 3+1 kura sonuçları isim sorgulama işlemini altta verilen bağlantıdan canlı yayını tekrar inceleyebilir, kura sonuçları isim listesini öğrenebilirsiniz.

TOKİ ELAZIĞ BİZMİŞEN 2+1 VE 3+1 KURA SONUÇLARI İSİM SORGULAMA EKRANI

BU HABERİN KULLANILMASI, FARKLI BİR SİTEDE YAYIMLANMASI DURUMUNDA FSEK KANUNU KAPSAMINDA YASAL İŞLEMLERİN BAŞLATILACAKTIR.

 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun (FSEK) 36. maddesi iktibas hakkı saklı tutulan makale ve fıkraların, basın özeti kapsamını aşar şekilde ve kaynak gazetenin adı, tarih ve sayısı ile yazarının adı belirtilmeksizin yayınlanmasını açıkça yasaklamıştır.

Exit mobile version