Emlak Konut GYO, Üsküdar Çamlıca dönüşümü için sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul, İstanbul'un en kritik ilçelerinden Üsküdar Çamlıca kentsel dönüşüm projesine resmen başlıyor.

Emlak Konut GYO, Üsküdar Çamlıca dönüşümü için sözleşme imzaladı

Türkiye'nin en büyük proje geliştirici Emlak Konut GYO, İstanbul'un önemli ilçesi Üsküdar'da yeni bir kentsel dönüşüm projesinin startını vermeye hazırlanıyor.

Emlak Konut İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Sözleşme İmzalanmasına ilişkin duyurusunu bugün yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek Üsküdar Çamlıca Kentsel dönüşümü kapsamında imzalanan sözleşmeye dair ayrıntılar paylaşıldı.

KAP açıklamasında, “T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan “Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü” kapsamında, Bakanlık adına şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici AYDUR Yapı A.Ş. & EPM İnş. Taah. Teks. Tic. ve San. Ltd. Şti. Adi Ortaklığı ile 23.09.2022 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 1.315.000.000 TL + KDV'dir.” ifadelerine yer verildi.

Emlak Konut orta sınıf için konut kampanyası başlatıyor

Exit mobile version