Gaziantep Nizip TOKİ konut kura sonuçları sorgulama ekranı! Nİzip TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı yayında belli oldu

Gaziantep Nizip TOKİ konut projesinde yer alan evlere rekor başvuru gelirken kura sonuçları açıklandı. Nizip TOKİ kura çekilişi sonuçları 8369 başvuru arasından Noter huzurunda gerçekleşti. TOKİ Gaziantep Nizip kura sonuçları isim sorgulama ekranı açıldı.

Gaziantep Nizip TOKİ konut kura sonuçları sorgulama ekranı! Nİzip TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı yayında belli oldu

Gaziantep ilinde bugün TOKİ konutları için kura çekilişi heyecanı yaşanmaya başlandı. İlk olarak Nizip sosyal konutları için kura çekimi gerçekleştirildi. Peki TOKİ Gaziantep Nizip kura sonuçları belli oldu mu, açıklandı mı? Gaziantepli vatandaşları heyecanlandıran kura çekilişine dair canlı yayın videosu, kura sonuçları isim sorgulama ekranı haberimizden inceleyin.

Gaziantep Nizip TOKİ konut projesinde yer alan toplam 750 adet ev için 8369 vatandaşın başvurusu kabul edilerek hak sahipliği belirleme kurasına katılma şansını yakaladılar. Başvuruları kabul edilen Nizipli vatandaşlar arasında bugün kura yöntemi ile hak sahipleri Noter ve idare yetkililerinin katılımı ile belirlendi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 ilde hayata geçireceği 250 bin adet sosyal konut için kura heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ Gaziantep Nizip 750 konut için vatandaşlar büyük bir heyecan yaşadı. Bugün gerçekleştirilen kura çekilişi sonuçları açıklandı.

TOKİ Gaziantep konut projelerinde kura çekimi bu sabah başladı. Gaziantep TOKİ kura çekilişleri Noter huzurunda start aldı.

Gaziantep Nizip TOKİ 750 konut projesi kapsamında toplamda 8396 başvuru gelen proje için bugün kura çekimi yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan TOKİ Gaziantep Nizip konut projesinde kuralar canlı yayında belirlendi.

TOKİ GAZİANTEP NİZİP KURA SONUÇLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

TOKİ Gaziantep Nizip kura çekilişi sonuçları canlı yayını idarenin resmi YouTube kanalıdır.

Exit mobile version