Giresun Aksu Mahallesi TOKİ konutları 2+1 ile 3+1 kura çekilişi sonuçları belli oldu

Giresun ilinde Merkez Aksu Mahallesi TOKİ konutlarında kura çekilişi tamamlandı. TOKİ Giresun Aksu Mahallesi 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim sorgulama ekranı açıldı.

Giresun Aksu Mahallesi TOKİ konutları 2+1 ile 3+1 kura çekilişi sonuçları belli oldu

Türkiye'nin dört bir tarafında ucuz ev, uygun fiyata kira öder gibi konut sahibi yapan TOKİ, aynı şekilde evleri kura çekilişi ile teslim etmeye devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen Giresun ilinde başvuruları alınan ve rekor başvuru yapılan Aksu Mahallesi konut projesinde bugün kuralar çekildi. 

TOKİ Giresun Aksu Mahallesi konut projesinde yer alan ve başvuruları tamamlanan 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri için bugün Noter huzurunda hak sahipliği konut belirleme kura işlemi yapıldı. Giresun Aksu Mahallesi TOKİ kura çekilişi işlemi tamamlanırken, kura sonuçları isim sorgulama ekranı merak ediliyor. TOKİ Giresun Aksu Mahallesi hak kura çekilişi sonuçları belli oldu mu? TOKİ Giresun Aksu Mahallesi Kura sonuçları isim sorgulama nereden yapılır? Giresun Aksu Mahallesi TOKİ konutları kura sonuçları ayrıntıları haberimizde.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, sosyal konut anlayışı ile 81 il genelinde uygun fiyata, kira ödercesine ucuz konut satışına 13 Eylül tarihinde start verecek. Eş zamanlı olarak Türkiye genelinde aynı anda tüm il ve ilçelerde yer alan TOKİ evleri için başvuru yapılabilecek. Milyonlarca ucuz konut satın almak dat gelirli aile bu kampanyanın başlamasını bekliyor. Kampanyanın son bilgilerini merakla takip ediyor. Hmeen altta verdiğimiz linkte son kampanya detaylarına ulaşabilirsiniz. Giresun ili bu kampanya dahilinde olacak ve yeni konutlar satışa sunulacak.

TOKİ kampanyası ne zaman başlıyor? Milyonların merak ettiği TOKİ ucuz ev başvuru şartları, konut fiyatları, kimler başvurabilir?

[ilgili-haber=492]

Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye kapsamında TOKİ Giresun Aksu Mahallesi toplu konut projesi kapsamında başvurular arasında 3 Bin başvuru arasından hak sahipliği belirleme kura çekilişi işlemi bugün Noter huzurunda gerçekleştirildi. Giresun Aksu Mahallesi TOKİ evlerinin yeni sahipleri kura çekilişinde belirlenmiş oldu. Kura sonuçları isim sorgulama ekranına hemen alt tarafta yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

120 adet 2+1 konut için 1177 hak sahibi, 53 adet 3+1 konut için ise 1861 hak sahibi bulunan TOKİ Giresun Aksu Mahallesi konut projesinde kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenmiş oldu. 

TOKİ Giresun Aksu Mahallesi 2+1 kura sonuçları, TOKİ Giresun Aksu Mahallesi 3+1 kura sonuçları isim sorgulama işlemini altta verilen bağlantıdan canlı yayını tekrar inceleyebilir, kura sonuçları isim listesini öğrenebilirsiniz.

TOKİ GİRESUN AKRU MAHALLESİ 2+1 VE 3+1 KURA SONUÇLARI İSİM SORGULAMA EKRANI

BU HABERİN KULLANILMASI, FARKLI BİR SİTEDE YAYIMLANMASI DURUMUNDA FSEK KANUNU KAPSAMINDA YASAL İŞLEMLERİN BAŞLATILACAKTIR.

 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun (FSEK) 36. maddesi iktibas hakkı saklı tutulan makale ve fıkraların, basın özeti kapsamını aşar şekilde ve kaynak gazetenin adı, tarih ve sayısı ile yazarının adı belirtilmeksizin yayınlanmasını açıkça yasaklamıştır.

Exit mobile version