Hakkari Gazi Mahallesi TOKİ projesi konut kura çekilişi sonuçları açıklandı

Hakkari Merkez Gazi Mahallesi TOKİ konut projesi kapsamında yer alan 2+1 ve 3+1 evlerin kura çekilişi sonuçları belli oldu. TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi kura sonuçları isim sorgulama ekranı açıldı.

Hakkari Gazi Mahallesi TOKİ projesi konut kura çekilişi sonuçları açıklandı

Ev sahibi olmak isteyen Hakkarili vatandaşlar, TOKİ konutlarına başvurularını tamamladı. Hakkari Gazi Mahallesi toplu konut projesi TOKİ ucuz konutlarının kura işlemi bugün yapıldı. Hakkari'de TOKİ konutları için satış başvuruları tamamlanan toplamda 205 adet konut için 2228 başvuru yapıldığı gelen son dakika haberleri arasında.

TOKİ Hakkari Merkez Gazi Mahallesi projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 evler için hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi işlemi bugün yapıldı. Hakkari Merkez Gazi Mahallesi TOKİ hak kura çekilişi sonuçları belli oldu mu? TOKİ Hakkari Kura sonuçları isim sorgulama nereden yapılır? Hakkari Merkez Gazi Mahallesi TOKİ konutları kura sonuçları ayrıntıları haberimizde.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, tarafından Türkiye'nin 81 ilinin tamamında aynı anda 150 Bin adet yeni konutların satışı için geri sayım sürüyor. Milyonlarca vatandaş ev hayali kurarken, TOKİ'nin Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı, en büyük konut kampanyasını sabırsızlıkla bekliyor. Bu kapsamda 13 Eylül tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması merakla bekleniyor. İdare diğer taraftan başvuruları alınan projelerde hak sahipliği belirleme kura işlemlerini sürdürüyor. Bugün, Hakkari Merkez'de yer alan Gazi Mahallesi konut projesinde kura çekilişi gerçekleştirdi.

Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye kapsamında TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi toplu konut projesinde başvurular arasında hak sahipliği belirleme kura çekilişi işlemi bugün Noter huzurunda yapılarak, evlerin yeni sahipleri kura ile belirlenmiş oldu. Kura sonuçları ise merakla takip ediliyor.

140 adet 2+1 konut için 883 hak sahibi, 65 adet 3+1 konut için ise 1345 hak sahibi bulunan TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi konut projesinde kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenmiş oldu. 

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 2+1 kura sonuçları, TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 3+1 kura sonuçları isim sorgulama işlemini altta verilen bağlantıdan canlı yayını tekrar inceleyebilir, kura sonuçları isim listesini öğrenebilirsiniz.

HAKKARİ GAZİ MAHALLESİ TOKİ KONUTLARI KURA SONUÇLARI İSİM SORGULAMA EKRANINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kura sonuçlarına ilişkin yayımlanan canlı videoyu hemen alt bölümden izleyebilir, kura sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

BU HABERİN KULLANILMASI, FARKLI BİR SİTEDE YAYIMLANMASI DURUMUNDA FSEK KANUNU KAPSAMINDA YASAL İŞLEMLERİN BAŞLATILACAKTIR.

 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun (FSEK) 36. maddesi iktibas hakkı saklı tutulan makale ve fıkraların, basın özeti kapsamını aşar şekilde ve kaynak gazetenin adı, tarih ve sayısı ile yazarının adı belirtilmeksizin yayınlanmasını açıkça yasaklamıştır.

Bu TOKİ haberi, Son Havadis için Emlak Pencerem tarafından servis edilmiştir.

Exit mobile version