Kayseri TOKİ kura tarihleri ve başvuru sonuçları hakkında flaş gelişme! 90 bin üzerinde TOKİ Kayseri başvuru listesi yayımlandı

Kayseri'de TOKİ konutları için başvuru yapan, kuraya katılacakların resmi başvuru listesi açıklandı! TOKİ Kayseri kura çekilişi tarihi ve başvurulara dair sonuçların yer aldığı ayrıntıları haberde görebilirsiniz.

Kayseri TOKİ kura tarihleri ve başvuru sonuçları hakkında flaş gelişme! 90 bin üzerinde TOKİ Kayseri başvuru listesi yayımlandı

Kayseri'de TOKİ evleri için ilk Evim Konut kampanyası kapsamında başvurusunu yapanlar dikkat! Merakla bekleniyordu. O liste açıklandı. Kayseri ilinde merakla beklenen TOKİ kura tarihleri ile alakalı son dakika gelişmesi duyuruldu. TOKİ tarafından Kayseri iline bağlı tüm ilçeler için hayata geçirilecek konutlarda kura çekilişi için geri sayım başladı. 

TOKİ Kayseri'de hayata geçirilmesi planlanan 250 bin sosyal konut projelerinde başvuru yapanların isimlerini içeren listeleri idare tarafından resmen yayımnlandı. Kayseri TOKİ başvuru sonuçları merak ediyordu. Kayseri TOKİ konutlarına başvurusu kabul edilenlerin isim listesi, kabul edilmeyenlerin isim listeleri duyuruldu. Peki Kayseri TOKİ kura çekilişi resmi tarihleri kesinleşti mi, açıklandı mı? Kura çekilişini merakla bekleyen on binleri yakından ilgilendiren gelişmeyi TOKİ resmi sitesinde duyurdu. TOKİ Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak, hangi tarihte başlayacak? İşte Kayseri TOKİ kurası ve başvurulara dair isim listelerinin ayrıntıları.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve hükümetin desteği ile yurt çapında başlatılan tarihin en büyük sosyal konut kampanyası “İlk Evim Konut”, “İlk Evim Arsa”, “İlk İşyerim” kampanyaları için kritik süreç işliyor. Bazı illerde kura süreci hızla işliyor. Bazılarında ise henüz kura takvimi kesinleşmiş değil. Bu kapsamda Kayseri ili rekor başvuru sayısı ile merakla kura tarihi ve TOKİ başvuru sonuçları isim listesini bekleyen iller arasında yer aldı. Vatandaşların heyecanlı bekleyişleri Kayseri ve ilçelerinde devam ediyor. On binler TOKİ kura tarihlerini yakından takip ederek, bulundukları, başvuru yaptıkları il ve ilçelerin takviminin belirlenmesini bekliyor.

Kayseri ili ve bağlı ilçelerinde hayata geçirilmesi planlanan evler için başvurular yoğun geçmişti. Başvuru döneminde isimleri belirlenen, kuraya katılacakların başvuru sonuçları açıklandı. İlk olarak Kayseri Merkez TOKİ konut projesinde yer alan evlerin başvurusu kabul edilen ve edilmeyenlerin isim isim listesi açıklandı. Hemen peşinden Kayseri ili için tahsis edilen diğer TOKİ konutlarına yapılan başvuru sonuçları isim listeleri kabul edilen ve edilmeyenler için resmi olarak toki.gov.tr üzerinden duyurusu yapıldı.

KAYSERİ TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLDU

Kayseri Merkez başta olmak üzere 11 farklı ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ evlerinin kura çekilişi tarihlerinin belirlenmesi amacıyla için geri sayım sürmekte. TOKİ Kayseri konut projelerinde başvuru yapanların isimlerini içeren listeleri resmen açıklandı. Kayseri TOKİ konutları için başvuru sonuçlarını merak edenleri yakından ilgilendiren gelişmeye dikkat! Kayseri TOKİ konutlarına başvurusu kabul edilenlerin isim listesi, kabul edilmeyenlerin isim listeleri duyuruldu. 

KAYSERİ TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

TOKİ, çokluğuna bağlı olarak etaplara bölerek il ve ilçelerde kuraları çekiyor.  Kayseri'de ise toplamda 11 ilçe için 3 Aralık Cumartesi günü haberin hazırlandığı saatlerde resmi açıklama ve başvurusu kabul edilenler ile edilmeyenlerin isim listesini yayımladı. Aşağıda haberini paylaştığımız linke bakarak Kayseri TOKİ başvuru sonuçlarının tamamında isim sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

KAYSERİ'DE BU İLÇELERDE KONUTLAR YÜKSELECEK

 
Kayseri Merkez ilçe, Yahyalı, Yeşilhisar, Çardak, Hacılar, Develi, Felahiye, İncesu Garipçe, İncesu Saraycık, Özvatan, Pınarbaşı, Sarız ve Tomarza ilçelerinde rekor başvuru yapılan projelerin hak sahipliği belirleme kura çekilişi tarihleri için geri sayım başladı.

KAYSERİ TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI ve KURA TARİHLERİNE İLİŞKİN AYRINTILARI BURADAN ÖĞRENİN

Yasal Uyarıdır: TOKİ Kayseri başvuru listesi haberi 3 Aralık 2022 tarihinde EmlakPencerem.com editörü tarafından SonHavadis.com için özel olarak hazırlanmıştır. Bu haberin kopyalanarak farklı sitelerde yayımlanmasından ötürü yasal hakların kullanacağını hatırlatır, tüm hakların saklı olduğunu yasal sorumluluğumuz olarak belirtiriz.

Exit mobile version