Kilis Merkez TOKİ konutlarında kura heyecanı! TOKİ Kilis Merkez kura sonuçları açıklandı

Kilis Merkez ilçede 550 adet TOKİ konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. TOKİ Kilis Merkez kura sonuçları yapılan çekilişle hak sahipleri belirlendi.

Kilis Merkez TOKİ konutlarında kura heyecanı! TOKİ Kilis Merkez kura sonuçları açıklandı

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen binlerce Kilisli vatandaş için bugün heyecanlı bir gün. Kilis Merkez TOKİ konut projesi kapsamında başvuruları kabul edilenler arasında yapılan çekiliş ile hak sahipleri belirlendi. Kilis Valisi, TOKİ yetkilileri ve Kilis Noteri ile vatandaşların katılımı ve canı yayında online olarak takip edilen kura çekilişi tamamlandı. Peki Kilis Merkez kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ, 250 bin sosyal konut kampanyasında kura çekilişleri için gün Kilis günü oldu. Kilis Merkez ilçe için hak sahipliği belirleme kura işlemi yapıldı.

TOKİ Kilis Merkez 550 konut hak sahipliği belirleme kura çekilişi sonuçları belli oldu. 1649 genç vatandaşın başvuru yaptığı projede,  diğer seçeneğinde ise 1662 başvuru gerçekleştirilen Kilis Merkez TOKİ kura çekilişi tamamlandı. Hak sahipliği belirleme işlemi ile kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı.

TOKİ KURA SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

TOKİ kura sonuçları resmi internet sitesi toki.gov.tr üzerinde “Kura Sorgulama Ekranı” üzerinden sorgulanarak, adınızın kurada çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. İdare SMS bilgilendirmesi dışında e-Devlet TOKİ Başvuru ekranında sonuçlara dair bilgi notunu düşmektedir.

TOKİ KİLİS MERKEZ KURA SONUÇLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Exit mobile version