Ordu’da TOKİ konutları için kritik gelişme! TOKİ Ordu Merkez, Fatsa ve Ünye için listeler, tarihler…

TOKİ Ordu kura başvuru sonuçları ile kura tarihlerinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Ordu'da 3 ilçe için kura başvuru listesi TOKİ tarafından yayımlanırken, kura tarihine dair açıklama geldi.

Ordu'da TOKİ konutları için kritik gelişme! TOKİ Ordu Merkez, Fatsa ve Ünye için listeler, tarihler...

Ordu TOKİ başvuru sonuçlarına dair son dakika gelişmesi ile, Fatsa, Ünye ve Merkez ilçede başvuru yapanların isim isim tam listesi bugün idare tarafından yayımlandı. Çok sayıda Ordulu vatandaşın ilgi gösterdiği sosyal konutlarında heyecan doruk seviyesine ulaştı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat süreçleri henüz kısmen başlatılan, kura çekilişleri ise hızlı bir şekilde il ve ilçe bazında açıklanan 250 bin sosyal konutlarında Ordulu vatandaşları yakından ilgilendiren gelişme yaşanıyor. Ordu ilinde TOKİ başvurusu yapanlar için onaylananlar ve onaylanmayanlar resmen duyuruldu. Söz konusu Ordu ve ilçelerini işaret eden resmi açıklama İlk Evim TOKİ, toki.gov.tr üzerinden Ordululara duyuruldu.

TOKİ ORDU MERKEZ , FATSA ÜNYE BAŞVURU SONUÇLARI İSİM İSİM TÜM LİSTELERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Ordu TOKİ konut projeleri için şimdilik 3 ilçede yapılan başvuruların kabul edilen ve edilmeyenlere dair isim listeleri yayımlandı. İdarenin resmi sitesi toki.gov.tr üzerinde yayımlanan isim listelerine dair ayrıntıları emlakpencerem.com farkıyla haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye genelinde 8.5 milyon üzerinde bir başvuru yapılan ve 5 milyon üzerinde geçerli, başvurusu kabul edilen vatandaşlar heyecanla kura çekilişi tarihlerini beklemeye başladı. Ordu ili bu iller arasında yer alıyor. TOKİ, Ordu'da Merkez, Fatsa ve Ünye ilçeleri için başvuru sonuçlarını resmen duyurdu. 

ORDU KURA ÇEKİLİŞİ TARİHİ AÇIKLANMADI!

Ordulu'da vatandaşlardan büyük ilgi gören konutlar için kura çekilişi resmi tarihi açıklanmış değil. Ordu ili ve bağlı tüm ilçeler için kura çekiliş tarihi ve diğer ayrıntıları güvenle emlak haberleri veya TOKİ haberleri sayfalarımızdan araştırabilirsiniz.

ORDU TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI İSİM LİSTELERİ NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Ordu Merkez dahil, TOKİ başvuru sonuçları isim listeleri başvuru yapanlar tarafıdnan yakından takip ediliyor. Ordu'da yapılacak sosyal konut projeleri için en fazla başvuru yapılan projelerde öne çıkanlar arasına girdi. TOKİ Ordu Merkez konut projesinde yer alan 1111 adet daire için 21286 başvuru kabul edilirken, 1914 başvuru kabul edilmedi.

TOKİ ORDU MERKEZ , FATSA ÜNYE İLÇELERİ BAŞVURU SONUÇLARI İSİM İSİM TÜM LİSTE İÇİN BAKINIZ

Exit mobile version