Özyurtlar’dan İstanbul’a 435 konutluk iki proje birden

Özyurtlar, İstanbul'da Beylikdüzü ve Ispartakule mevkiinde iki ayrı dev proje için düğmeye bastı.

Özyurtlar'dan İstanbul'a 435 konutluk iki proje birden

İstanbul'da özellikle Avrupa yakası lokasyonlarda hayata geçirdiği önemli projeler ile tanınan Özyurtlar, iki yeni projesini görücüye çıkarıyor. Şirket, İstanbul Beyikdüzü ve Ispartakule'de iki yeni projenin startını verecek.

Özyurtlar Holding, şimdi de iki yeni projeyi aynı anda hayata geçirmek için düğmeye bastı.  Özyurtlar Holding,  Megaşehir İstanbul'da Beylikdüzü ve Ispartakule'de yeni proje için lokasyonlarını belirledi. ‘No 27 Residence’ ve ‘Stüdyo House’ adında iki yeni proje için hafriyat çalışmalarının başladığı her iki proje de satış aşamasına da gelindi.ği bildirildi.

Beylikdüzü’nde toplam 22 bin 500 metrekare alanda konumlanan ‘No 27 Residence’ projesi sekiz katlı üç blok, 240 daire ve 22 ticari alandan oluşuyor. Ispartakule’de konumlanan ‘Stüdyo House’ projesi ise 15 katlı tek blokta 195 daire ve 10 adet ticari alandan oluşuyor.

‘Stüdyo House’ ise toplam 16 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 15 katlı tek blok olarak yükseliyor. Home ofis kullanımına uygun 1+0 ve 1+1 olmak üzere toplam 195 daireden oluşan proje ticari tapulu ve yüzde 18 KDV avantajıyla sunuluyor. 

‘No 27 Residence’, sekiz katlı üç blokta 240 adet 1+1 daire ve 22 ticari alandan oluşuyor. Tam donanımlı şekilde tasarlanan daireler yerden ısıtma, full ankastre ve gömme dolap gibi özellikleri barındırıyor. 

Exit mobile version