Samsun’da TOKİ kura çekilişi tarihini bekleyenlere sıcak haber! TOKİ Samsun başvuru sonuçları isim listeleri belli oldu

Samsun TOKİ konutları için beklenen kritik haber duyuruldu. TOKİ Samsun kura tarihleri ve başvuru sonuçları listeleri hakkında son dakika gelişmesi. Binlerce vatandaşın başvurusu kabul edilen Samsun'da 11 ilçede isim isim başvuru sonuçları açıklandı. İşte sıralı başvuru listesi...

Samsun'da TOKİ kura çekilişi tarihini bekleyenlere sıcak haber! TOKİ Samsun başvuru sonuçları isim listeleri belli oldu

Samsun'da TOKİ konutlarına başvuran onbinleri yakından ilgilendiren gelişme. Samsun TOKİ kura çekilişi tarihleri belli oldu mu? TOKİ Samsun konut kura çekiliş tarihi açıklandı mı? Samsun TOKİ başvuru listesi açıklandı mı? İşte Samsun ilindea hayata geçirilmesi planlanan 250 bin sosyal konut kampanyasında yapılacak konutlara dair en son gelişmeleri sizler için derledik.

Toplu Konut İdaresi tarafından Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut kampanyasında Samsun ili gözdelerden. Samsun TOKİ kura çekilişi için meraklı bekleyiş sürüyor. Milyonların başvuruda bulunduğu sosyal konut kampanyasında Samsun'daki sosyal konut projelerinde sabırsız bekleyiş kura çekilişi için… Samsun ve ilçelerinde hayata geçirilecek  TOKİ konutları il genelinde merakala bekleniyordu. TOKİ'den Samsun ili için açıklama geldi. Kura tarihleri ile ilgili olmasa da başvuru sornuçları açıklandı. Samsun kura çekiliş tarihleri için ise geri sayım sürüyor. 

Samsun ilinde başta merkez ilçe olmak üzere diğer tüm ilçeler için hayata geçirilecek 4450 adet TOKİ konutu için kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Samsun'da TOKİ konutları için 20 bine yakın başvuru yapıldığı ifade ediliyor. Bu kapsamda TOKİ'nin Samsun'daki konutları için kuralar büyük merakla bekleniyor. TOKİ tarafında henüz kura tarihine ilişkin açıklama yapılmadı. Ancak 1 Aralık itibariyle başvuru sonuçları açıklandı. Samsun'da tüm ilçelerin başvuru sonuçları belli oldu.  1 Aralık 2022 itibariyle Samsun TOKİ konutları için netleşen bir kura tarih olmadığını kesin bir şekilde söyleyebiliriz. 

TOKİ SAMSUN PROJELERİ KURA ÇEKİLİŞİ KESİNLEŞEN İLÇE VAR MI?

SAMSUN TOKİ konut projeleri kapsamında Aralık ayı itibariyle kura tarihlerinin belirlenmesi beklentisi mevcut olup hali hazırda bağlı ilçeler için netleşen bir takvim bulunmamaktadır. TOKİ resmi bir kura tarihi henüz açıklanmış değil. TOKİ Samsun Merkez ilçe başta olmak üzere, Asarcık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, Kavak, İlkadım, Ladik, Ondokuzmayıs ve Vezirköprü ilçelerinde toplamda 4450 adet konut için tüm ilçelerin kura çekiliş takvimi için resmi açıklamanın yapılması ile birlikte bu haberimizde ve diğer haberlerimizde tarih takvimini öğrenebileceksiniz.

Samsunlu başvuru sahiplerinin gözü kulağı TOKİ tarafından açıklanacak kura çekilişi takvimine ilişkin haberinde olacak.

İSİM İSİM SAMSUN TOKİ BAŞVURU LİSTESİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ.

Kaynak: Emlak Haberleri / Emlak Pencerem

Exit mobile version