TOKİ Hatay Payaş’a 542 yeni konut

TOKİ Hatay ilinde Payaş toplu konut projesi kapsamında 2+1 ev 3+1 tipinde 542 adet yeni konutların yapımı için ihale yaptı.

TOKİ Hatay Payaş'a 542 yeni konut

TOKİ 81 ilde sosyal konut anlayışı ile, alt gelir grubuna yönelik konut üretimi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Hatay iline yeni proje için start verildi. TOKİ Hatay Payas projesi kapsamında ikinci etap evler için düğmeye basıldı. 542 adet yeni konut yapımı için ihale süreci tamamlandı. Yeni konutların yapımı ve satış başvuru süreci yakın zamanda başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirliler için hayata geçirdiği on binlerce konut projesine yenilerini ekliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut kampanyası için düğmeye basarken, diğer taraftan yeni konutlar için proje geliştirmyi sürdürüyor. TOKİ, bu kapsamda Hatay ilinde hayata geçirilen Payas TOKİ konutlarında ikinci etap yeni evlerin yapım işlerine start veriyor. TOKİ Hatay Payas 2. Etap yeni evlerin satış başvuruları kısa süre sonra başlayacak.

Konuyla ilgili TOKİ tarafından yapılan açıklamada, “Hatay Payas 2’inci etapta inşa edeceğimiz 542 konut ve 32 dükkanın ihalesi yapıldı. Projemiz ile nitelikli sosyal çevre ve şehre değer katacak kaliteli, güvenli, mahalle kültürünü yaşatan yeni bir yaşam alanı oluşacak.” denildi.

Exit mobile version