TOKİ İlk Evim Arsa ve İlk işyerim başvurusu yapacaklar için kritik süreç yarın sabah başlıyor

Milyonlarca vatandaş TOKİ başvurusu yapmak için bekliyor. TOKİ İlk Evim arsa ve ilk işyerim ile kendi evini yapmak, bir işyeri sahibi olmak isteyenler dikkat! Bakan Kurum resmen açıkladı, TOKİ İlk Evim 1 milyon arsa ile, TOKİ İlk işyerim 10 Bin yeni iş yeri başvurusu yarın başlayacak.

TOKİ İlk Evim Arsa ve İlk işyerim başvurusu yapacaklar için kritik süreç yarın sabah başlıyor

Kendi evini kendi yapmak isteyenler için, ilk defa bir işyeri sahibi olacaklar için avantajlı fiyatlarla TOKİ kampanya başvurusu başlıyor. 10 Ekim pazartesi sabahı başlayacak TOKİ İlk Evim Arsa ile TOKİ İlk işyerim başvurusu için saatler kaldı. Rekor başvuru beklenen arsa ve işyerleri şimdiden büyük ilgi odağı. Vatandaş en doğru bilgiyi araştırıyor.

Toplu Konut idaresi (TOKİ) 81 il genelinde devam eden İlk Evim konut başvurularını almaya devam ediyor. 6 Milyon rakamına ulaşan TOKİ konut başvuruları 31Ekim, ay sonu itibariyle sona erecek. Diğer taraftan kendi evini yapmak isteyenler için 1 milyon adet arsa ve 10 bin adet işyeri başvuruları  10 Ekim Pazartesi sabahında başlayacak. Dileyen, şartları uyan, başvurmak isteyenler için ayrıntılar belli oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 MİLYON arsa, 10 BİN iş yeri başvuruları ile alakalı son dakika paylaşımında bulundu. Kurum, başvurular 10 Ekim Pazartesi günü başlıyor ifadelerini kullanarak vatandaşı bilgilendirdi.

Bakan Kurum, “İlk Evim İlk İş Yerim projemizde yarın YENİ BİR GÜN! 

1 MİLYON arsa
10 BİN iş yeri için başvurularımız YARIN başlıyor. 

Kendi işini kurmak, 
arsaya kendi evini yapmak isteyenler 
7 Kasım’a kadar başvurabilir. 

Detayları Cumhurbaşkanımız Kabine toplantımız sonrası duyuracak.” diyerek paylaştı.

TOKİ İLK EVİM ARSA SATIŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR

   (Noter kurası sonucu kendilerine asıl ve yedek olarak arsa isabet etmeyenler ile arsa tahsisinden yararlanmaktan vazgeçen ve yedek listede sırası gelmeyenlerin başvuru bedeli  iade edilecektir. Kendilerine arsa tahsis edilenlerin ödemiş oldukları başvuru bedeli peşinat bedeline dahil edilecektir.)

Exit mobile version