TOKİ indirimi yüzde 25 olarak açıklandı! TOKİ’den konut ve iş yeri alanlar indirimden nasıl yararlanacak?

TOKİ 2022 indirim kampanyası resmen açıklandı. TOKİ'den konut ve iş yeri sahibi olmuş, taksit ödemeleri süren 200 bin gayrimenkul sahibi yüzde 25 indirim ile hemen tapusunu alabilecek. Peki kampanya hangi tarihte başlayacak, kiler, nasıl TOKİ yüzde 25 indirimine katılabilecek?

TOKİ indirimi yüzde 25 olarak açıklandı! TOKİ'den konut ve iş yeri alanlar indirimden nasıl yararlanacak?

Yıllardır ucuz konut satışı yapan TOKİ, her sene tekrarladığı indirim kampanyasını başlatıyor. Merakla beklenen TOKİ'nin yüzde 25 oranında indirim sağladığı kampanya için geri sayım başladı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geride bıraktığımız yıllarda her sene olmak üzere düzenlediği indirim kampanyasını sürdürüyor. TOKİ'den ev sahibi veya iş yeri sahibi olmuş 200 bin üzerinde vatandaş bu indirim kampanyası ile, sahip oldukları mülkleri yüzde 25 daha uyguna sahip olabilecekler.

Hemen tapusunu almak isteyenler içi TOKİ'nin en cazip indirim kampanyasına dair ayrıntılar netleşti. TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlama ve bitiş tarihi, kimlerin nasıl faydalanabileceğine ilişkin tüm ayrıntılar belirlendi. Haberimizin içerisinde TOKİ %25 indirim kampanyasına dair tüm detayları bulabileceksiniz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ %25 indirim kampanyasını resmen duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “TOKİ’den ev alan vatandaşlarımıza da bir müjde vermek istiyorum. TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek. Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanabilecek. Kampanya bugün başlayacak ve 19 Ekim tarihine kadar sürecek. Orada da inşallah kolaylaştırıcı olacağız.” diyerek indirim müjdesini vermiş oldu.

BAKAN KURUM2DAN İNDİRİM PAYLAŞIMI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası ile alakalı Başkan Erdoğan'ın açıklaması sonrasında sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Bakan Kurum paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan indirim kampanyamızı açıkladı. 

TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için % 25 peşin ödeme indirimi yapılacak. 

Ayrıca borcun en az %25’ini kapatmak isteyen de %25 indirim alabilecek. 

Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

KAMPANYA ŞARTLARI VE İNDİRİM DETAYLARINI HEMEN ALTTAN NUMARALARA TIKLAYIP İLERLEYEBİLİRSİNİZ.

Exit mobile version