TOKİ kampanyası ne zaman başlıyor? Milyonların merak ettiği TOKİ ucuz ev başvuru şartları, konut fiyatları, kimler başvurabilir?

TOKİ ucuz ev satış kampanyası için büyük gün yaklaşıyor. Milyonların beklediği TOKİ sosyal konut kampanyası başvuru şartları ve tarihleri ile, il bazında konut sayısı, fiyatlar ve detaylar netleşmeye başladı. Ev sahibi olmak isteyenler TOKİ konutlarına nasıl başvuru yapacak?

TOKİ kampanyası ne zaman başlıyor? Milyonların merak ettiği TOKİ ucuz ev başvuru şartları, konut fiyatları, kimler başvurabilir?

Ev hayali kuranlar için büyük gün yaklaşıyor. Eylül ayının başlaması ile birlikte beklenen tarihin en büyük sosyal konut kampanyasını düzenleyecek TOKİ'den il ve ilçelere ilişkin sayı açıklaması bekleniyor. Diğer taraftan TOKİ tarafından satış başvuruları alınmaya başlanacak olan evlerin fiyatları ile ödeme koşulları merakla takip ediliyor. 

2022 TOKİ 100-150 Bin sosyal konut kampanyası ile alakalı araştırma yapan vatandaşa en doğru bilgiyi vermek adına SonHavadis.com editörleri, henüz satışa çıkmayan, başvuru süreci başlamayan kampanya ayrıntılarına sizler için yer verdi. TOKİ, 2022 Ağustos ayı sonuna kadar resmi duyurusunu yapacağı “Cumhuriyet Tarihinin en büyük sosyal konut kampanyası” şimdiden büyük ilgi gördü. Dar gelirli, asgari ücretli vatandaşlar uygun şartlarda, kira öder gibi ev sahibi olacakları bu dev kampanyanın bilinen, bilinmeyen tüm detayları haberimizde yer almaktadır. TOKİ sosyal konut satış kampanyasına ilişkin başvuru şartları, konut satış fiyatları, konutların yapılacağı il ve ilçelere dair ayrıntıları öğrenebilirsiniz. 

TOKİ SOSYAL KONUT KAMPANYASI 

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. TOKİ, ilinde hangi ilçelerde sosyal konut yapacak belli oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan, “Yüzyılık konut kampanyası” çerçevesinde ucuz konut için düğmeye basan TOKİ, hangi il ve ilçede kaç konut satışa çıkaracak şimdiden milyonların en fazla sorduğu soruların başında geliyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 ilde hayata geçirilecek 150 Bin yeni sosyal konut projesinde detayları merak edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2022 Ağustos ayı sonuna kadar resmi duyurusu yapılacak. Tüm ayrıntıların açıklanacağı 13 Eylül tarihi bekleniyor.

Exit mobile version