TOKİ Şırnak kura çekilişi sonuçları isim listesi canlı izle

TOKİ Şırnak kura sonuçları canlı yayında belirlenirken, isim listesini öğrenmek, TOKİ kura sonuçlarını sorgulamak isteyenler için canlı yayın videosu haberimizde. İşte TOKİ Şırnak kura sonuçları.

TOKİ Şırnak kura çekilişi sonuçları isim listesi canlı izle

TOKİ Şırnak kura sonuçları yapılan çekilişle belli oldu. TOKİ Şırnak'ta hayata geçireceği, başvuruları tamamlanan ve kabul edilen vatandaşlar arasnıda kura çekilişini bu sabah gerçekleştirdi. Peki TOKİ Şırnak kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açıldı mı? Evet TOKİ Şırnak kura sonuçları isim sorgulama ekranında isimler öğrenilebilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde 81 ilinde eş zamanlı 250 bin sosyal konut kampanyası kura çekilişlerine 7 Kasım Pazartesi sabahı, yani bu sabah itibariyle start vererek şanslı kişileri belirlemeye başladı.  TOKİ Şırnak Kura çekilişi bu sabah başladı ve tamamlandı. Vatandaş TOKİ kura sonuçlarını merakla araştırıyor. İlk olarak TOKİ Şırnak ilinden başlanan konut projesi kapsamında yer alan evlerin hak sahipleri Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenmeye başlamış oldu.

Şırnak TOKİ kura sonuçları, vatandaşların katılımı, Şırnak Valisi gibi önemli isimlerin katılımıyla Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda sabah saat 09:00'da başladı. Noter huzurunda başlayan kura çekilişinde hak sahibi olan isimler belirlenmiş oldu.

TOKİ KURA SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ Şırnak kura sonuçları, yapılan çekilişi tamamlanırken, kura sonuçları nereden sorgulanacak, nasıl öğrenilecek soruları google üzerinden gelmeye devam ediyor. TOKİ Şırnak kura sonuçları isim sorgulama ekranına aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz. 

Bu sabah başlayan TOKİ İlk Evim Konut Şırnak kura çekilişinde, Merkez, İdil ve İdil Karalar'da hayata geçirilecek evler için başvurusunu yapanlar arasında yapılan kura çekilişi sonuçlarını hemen alttan öğrenebileceksiniz.

TOKİ Şırnak Merkez 1100 adet konut, İdil 301 konut, İdil Karalar 49 konut için bu sabah 09:00'da kura çekilişi, Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

TOKİ ŞIRNAK KURA SONUÇLARI İSİM SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN.

Exit mobile version