TOKİ ucuz konut başvurusu bekleyenler dikkat! Bakan Kurum kira öder gibi ev sahibi olunacak kampanya tarihini açıkladı

TOKİ ucuz konut satış kampanyasında flaş gelişme yaşanıyor. Bakan Kurum, TOKİ'den kira öder gibi 81 ilde ev sahibi olunabilecek yüzyılın sosyal konut projesinin başlangıç tarihini resmen duyurdu.

TOKİ ucuz konut başvurusu bekleyenler dikkat! Bakan Kurum kira öder gibi ev sahibi olunacak kampanya tarihini açıkladı

Türkiye'nin 81 ilinde kira ödercesine TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren Yüzyılın konut projesi için geri sayıma geçildi. Bakan Kurum, Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Kampanyası için resmi başvuru tarihini açıkladı.

81 il genelinde uygun şart ve koşullarda TOKİ'den kira öder gibi ev sahibi olmak için başvuru tarihi resmen duyuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirtilen tarihte ayrıntıları açıklanacak Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut kampanyası kapsamında sayılı günlere geçildi. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ucuz TOKİ evlerinden satın almak için merakla beklenen kampanyanın tarihini resmi olarak duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TOKİ konut başvurularının başlama tarihini duyuran Bakan Kurum, “Vatandaşımıza en iyisini sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yüzyılın sosyal konut projesinde tarih  13 EYLÜL! Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak.” dedi.

81 İLDE TOKİ'DEN UCUZ KONUT SATIŞI BAŞLIYOR!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 81 ilde satış başvuruları alınmaya başlanacak ucuz evler için kampanya tarihinin duyurulmasından sonra gözler, proje detaylarına çevrilmiş durumda. Ev hayali kuran milyonlarca vatandaş, TOKİ ucuz konutlarının hangi il ve ilçelerde kaçar adet satışa sunulacağını merakla bekliyor. 13 Eylül tarihinde il, ilçe, konut sayısı, konut fiyatları ile ödeme seçeneklerinin yer aldığı bilgiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla kamuoyuna duyurularak kampanyanın startı verilmiş olacak.

81 ilde kira öder gibi ev sahibi yapacak TOKİ sosyal konut kampanyası kapsamında ilk kritik başvuru bilgileri ise şöyle açıklandı;

TOKİ ne satacak?

TOKİ Kampanyasından Kimlere Öncelikli Kontenjan Ayrılacak?

Evler Nasıl Olacak?

Exit mobile version