AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Millet Bahçesi açılışına Togg ile geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Millet Bahçesi açılışına Togg ile geldi

Yüreğir Belediyesi’nin Adana’ya kazandırdığı Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi törenle hizmete açıldı. Açılışa yerli otomobil Togg ile gelen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hafta sonu yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaptı. Çelik, “14 Mayıs çok önemli bir tarih. Onun için hepimiz bu tarihi günde yerimizi alacağız. Sandığa gideceğiz. Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarına diyeceğiz” dedi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçeye kazandırdığı Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Ömer Çelik, İl Başkanı Mehmet Ay, milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Abdullah Doğru, milletvekili adayı Kasım Pamuk, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile harcamaları katıldı. Tören alanına yerli ve milli otomobil Togg ile gelen Ömer Çelik’i incelemek için otomobile yoğun ilgi gösterildi.
Törenin açılışında konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bugüne kadar ne söz verdiyse bir yerine getirdiklerini söyledi. 20 bin metrekarelik alanda inşa edilen park Adana’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını güvenilir Başkan Kocaispir, “Yeşil dokusu, dinlenme alanları, yürüyüş parkı, halı sahası, spor kondisyon grupları ile muhteşem bir bahçesi ilçemize kazandırmanın gururunu, mutluluğunu elde etmeyi. Parkımız, Doğankent’e, Yüreğir’e hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı. Her bir oya sahip olacaklarını söyleyen Çelik, “Allah bu karşımızdakilere fırsat vermesin. Bugün yaşadıklarımız böyle şirinler gibi konuşmaya. Müzeyyen strese girdikleri zaman ağızlarından neler kaçırdıklarını görecekler. Onun için onların demokratlıklarının ardı sakladıkları vesayet postasını iyi görün. Bu vesayet postasını Türkiye’nin uzaktan uzaklaştırmak için çok büyük mücadele verdik. Çok büyük bedeller ödedik. Cumhurbaşkanımızın bütün ömrü bunun için feda etti. Bütün ömrünü milleti daha iyi yaşasın, daha güzel yaşasın diye bu mücadeleyle başardı. Bizler de onun yol arkadaşı olarak gençliğimizden beri bu yolu yürüyoruz. Şimdi 14 Mayıs çok önemli bir tarih. Onun için hepimiz bu tarihi günde yerimizi alacağız. Sandığa gideceğiz. Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarına diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür eden Ömer Çelik, kullanana hitaben “Her yerde belediye başkanları var ama Yüreğir’de sizin kardeşiniz var, evladınız var” diyerek Başkan Kocaispir ile birlikte parkın açılışını geçti.

Exit mobile version