AK Parti’den sosyal medyayı sallayan ‘asla pes etme’ videosu

AK Parti, Türkiye'deki seçimlere 5 gün kala çok beğenilen "Asla pes etme" temalı bir reklam fimli paylaştı.

AK Parti'den sosyal medyayı sallayan 'asla pes etme' videosu

AK Parti’nin reklam filminde, bir çocuğun hayallerinin AK Parti dönemiyle gerçekleştiğine vurgu yapılıyor. AK Parti’nin gurur projeleri gösteriliyor. AK Parti’nin reklam çalışmaları daha önce de beğeni toplamıştı ve bu son reklam da sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Videoyu izlemek için tıklayın.

Türkiye seçimlere adım adım yaklaşıyor. Seçime günler kala partiler reklam çalışmalarına devam ederken, AK Parti ise reklam konusunda adeta çığır açtı. Geçtiğimiz günlerde “Biz hayal edenleriz” temalı bir reklam paylaşan AK Parti, şimdi de “Asla pes etme” temalı bir reklam paylaştı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere 5 gün kala, siyasi partiler reklam ve miting çalışmalarını sürdürürken; AK Parti bu konuda adeta çığır açtı.

Bugüne kadar yaptığı özgün reklam filmleri ve çalışmalarıyla beğeni kazanan AK Parti, yine çok beğenilen bir işe imza attı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından sosyal medyada paylaşılan reklamda, bir çocuğun çocukluk ve gençlik hayalleri göz önüne getiriliyor. Leage of Legends isimli oyunun Warriors isimli müziğinin kullanıldığı reklam filminde, şarkının sözleri de görüntülere eşlik ediyor.

Hayallerin AK Parti dönemiyle gerçekleştiğine vurgu yapılırken; reklamda Kızılelma, İHA ve SİHALAR, TOGG, Akkuyu NGS, İMECE uydusu, güneş enerji santralleri, yüksek hızlı trenlerin yanı sıra İstanbul Havalimanı, Zigana Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi gurur projeleri de yer aldı.

Exit mobile version