AK Partili adayı Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda esnafla bir araya geldi

AK Partili adayı Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda esnafla bir araya geldi

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Adem Yıldırım, Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda esnaf ile bir araya geldi. Esnafın ilgisini dinleyen Yıldırım, “Otogar ile ilgili de İBB’ye çok büyük eleştiriler var. Toplu harcama yönteminin sonundaki harcamacıları ciddi bir soruna sokmuş durumda. Bir an evvel bunun mümkün olduğunu” diye konuştu.
AK Parti İstanbul milletvekili adayları 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için içeriği hız kesmeden devam ediyor. 2’nci bölgenin milletvekili adayı Adem Yıldırım, yorumlayan Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda devam etti. Yıldırım, bir seyahat şirketinin görevlileriyle bir araya geldikten sonra otogar esnafının geçişi. Daha sonra Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’nu (TOFED) ziyaret ederek 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi. Yıldırım, ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklamalarında bulundu.

“Sandık gelse de artık mührümüzü bassak diyorlar”
İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Adem Yıldırım, “Otogar, insanlarımızla sürekli hemhal olunan bir yer. Hangi memleketten olursa olsun, herkesin yolunun gideceği bir yer burası. İstanbul’un tüm Türkiye’ye dağıldığı bir yer. Neredeyse, her il ve ilçenin bir şirketi ve seyahati var. Otogardaki gerek firma sahiplerinden gerek yolculardan bizim de insanlarımızın yaklaşımından artık insanların kararlarını gördük. Sandık gelse de artık mührümüzü bassak diyorlar. Bu memleketi biz böldürtmeyeceğiz. Bu memleketin birliğine, diriliğine zarar gelmesini asla istemiyoruz. Bunun için istikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Buna oy verecek, bunu oylayacağız. Mesele, parti meselesi olmaktan çıktı. Mesele artık memleket ve vatan meselesi haline geldi” dedi.

“Millet İttifakı’nın Muharrem İnce’ye yönelik tehditlerini çok iyi biliyorlar”
Yıldırım konuşmasının devamında, “Oyunun büyük olduğunu onlar da gördü. Bir demokratik yarışta, Cumhurbaşkanı adayı olan birinin adaylıktan çekilmesi zorunlu kılınması ve hedeflenmekte da aranan gerçekten tepkili. Bunu kimin yaptığını ve yaptırdığını çok iyi biliyorlar. Arkasındaki gücü çok iyi biliyorlar. Cumhuriyet Halk Partililerin ve Millet İttifakı’nın Muharrem İnce’ye yönelik tehditlerini çok iyi biliyorlar. Vatandaş, bu posta hesabını 14 Mayıs’ta sandıkta soracak” şeklinde konuştu.

“Bir önceki an bunun olduğunu varsayar”
Otogar esnafının sıkıntıları hakkında konuşan Yıldırım, “Otogar ile ilgili de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne çok büyük eleştiriler var. Toplu harcama yönteminin sonundaki harcamacıları ciddi bir soruna sokmuş durumda. Bir bir öncekinin bunun olduğunu varsayabiliriz. Park sürelerinden da tutunma, işletme mantığında tüketicileri peşkeş yönlendirmeye varıncaya kadar her konudaki ciddi eleştiriler var. ‘Bir evvel an gelin hem 14 Mayıs’ta hükûmeti size nasip etsin, Cumhurbaşkanımız devam etsin. 2024’te İBB’yi tekrar alın da otogar eski şaşaalı pantolon yeniden dönsün’ diye serzenişte bulunan burada arkadaşlar var. ‘Biz AK Parti ve cumhurbaşkanına oyumuzu sağlamak için istikrarın sürmesini istiyoruz’ diyorlar” ifadesini kullandı.

Exit mobile version