Anadolu Efes’in yıldızı Chris Singleton kalp krizi geçirdi!

Anadolu Efes’in basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi. Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, ABD’li basketbolcusu Chris Singleton’ın göğüs ağrısı sonrasında tetkiklerinin yapıldığı ve koroner anjiyografisinin temiz çıktığını açıkladı.

Anadolu Efes’in basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi. 33 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki oyuncunun yoğun bakıma alındığı ancak durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anadolu Efes’in yıldızı Chris Singleton kalp krizi geçirdi!
ANADOLU EFES’TEN AÇIKLAMA GELDİ

Anadolu Efes: “Bugün yaşadığı göğüs ağrısı sonrasında tetkikleri yapılmakta olan Chris Singleton’ın koroner anjiyografisi temiz çıkmıştır. Oyuncumuzun ileri tetkikleri sürmektedir. Chris Singleton’a yapılan ileri radyolojik değerlendirme ve kardiyak incelemeler sonucunda, doktorlar oyuncumuzda perikardit ve iki taraflı plevral efüzyon tespit etmiştir. Tetkiklerde aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlenmiş ancak diseksiyon izlenmemiştir. Oyuncumuzun tetkik ve tedavisine hastanede devam edilmektedir. Oyuncumuz bugünü hastanede geçirecek, durumu yarın tekrar değerlendirilecektir. Gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır.”

Euroleague’de geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması ile 36 karşılaşmada 17:41 dakika ortalama süre alan Singleton, maç başına 3.9 sayı, 2.8 ribaunt ve 0.4 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Geçtiğimiz pazar gününde ise Anadolu Efes’in bir başka oyuncusu Bryan Dunston’ın kullandığı aracın üzerine tır dorsesi düşmüş ve yıldız basketbolcu hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra yapılan açıklamada oyuncuda çizikler olduğu fakat sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

TBF’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) rahatsızlanarak tedavi altına alınan Anadolu Efes’in ABD’li oyuncusu Chris Singleton için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TBF’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, “Rahatsızlık geçiren Chris Singleton’a ve tüm Anadolu Efes camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, sporcumuzun sağlıkla parkelere dönmesini temenni ederiz.” denildi.

Ayrıca birçok kulüp ve spor insanı da 33 yaşındaki uzun forvet oyuncusu için geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Exit mobile version