Arnavutköy’de Hemşireler Günü hasebiyle programı düzenlendi

Arnavutköy'de Hemşireler Günü hasebiyle programı düzenlendi

Arnavutköy’de Hemşireler Günü münasebetiyle bir dizi aktiflik düzenlendi. İlçede çalışan personeller, düzenlenen aktiflikte doyasıya eğlendi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından Hemşireler Gününe özel Nuri Pakdil Kültür ve Davet Merkezi’nde bir dizi aktiflik düzenlendi. Düzenlenen programa, ilçede bulunan özel ve devlet görevlerinde görevli sorumlular katıldı. Akşam saatlerinde yemek ikramı ile başlayan program ilçede misyon yapan en genç ve en büyük işletmelerin temsili armağanlarını almalarının akabinde konser ile devam etti. Son yıllarda Türkiye’yi yaşayan boğan olaylarda uğraşlı çalışmalar ile gözlerini üzerlerine çekenler verilen konser ile de doyasıya eğlendi. Düzenlenen programa Arnavutköy Belediye Lideri Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’da katılım sağlandı.

“Vatandaşlarımızın hem ruhsal hem de fizik tedavilerinde çok değerli yere sahipler”
Düzenlenen tertipte konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Özellikle son devirde sıhhatin ne manaya geldiğini çok daha yeterli anladık. Pandemi ile başlayan süreç ve sonrasında geçen anlık vatandaşlarımızın hem ruhsal hem de fiziki tedavilerinde çok değerli yere sahipler, bizim bu akşam teşekkür etmek için yararlarıyla bir program düzenledik. Sıhhat bulmanın olmazsa olmazı bu nedenle ne kadar yatırım yapılsa az kalır. Bilhassa 2000’li yıllardan sonra Hükümdarımızın öncülüğünde sıhhat alanında icra edilmiş fiziki yatırımlar, sıhhat çalışanlarının özlük hakları ile ilgili olması gerekenler, sıhhat bilimleri eğitimi ile ilgili yürütme bir sergileme gerçekleştirmenin önemli bir sıhhat reformundan geçiş ve halk sıhhatinin son derece bir başarı elde edebilir. Bundan sonrada sıhhat alanında aktif yatırımlar alanlarına göre ve yapılarındaki açıklamalar ile birlikte çok daha fazla memnuniyet alanıdır.” Tabirlerini kullandı.

“8 Yıllık tecrübelik tecrübem var”
Düzenlenen programa katılan Yasemin Denizhan, “8 Yıllık bakım tecrübesim var Arnavutköy Devlet Hastanesi’nde çalışıyor. Ben bir önceki de tertiplere katıldım ama daha önce birinci kez Belediye tarafından düzenlenen bir tertibede bizi hatırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Pandemi periyodu bizi yıpratan bir süreçti, bu süreçte yalnızca biz değil hastanede çalışan tüm arkadaşların emekleri oldukça fazla yeniden zelzelede de görevliye giden arkadaşlarımız oldular onların yerine fazla mesailer yaptık yani biz her durumdaki karanlığımızın ve vatandaşımızın yanındayız. Bazen davranışlar oluyor lakin iki tarafta daha anlayışlı olması gerekiyor. Bizim sergilemek davranış davranışları değil, biraz daha anlayışlı olunması bekleniyor herkese sağlıklı günler dilerim” şeklinde konuştu.

Exit mobile version