Ataşehirli bayanlarla buluşmak için bir ortaya çıktı

Ataşehirli bayanlarla buluşmak için bir ortaya çıktı

Ataşehir Belediyesi ve İBB iş birliğiyle Ataşehir’de “Kadın Forumu” düzenlendi. Forumda Ataşehirli bayanların kaygılarını, geleceğe yönelik sonuçlarını lisana verimliliğini verimli bir gün başardılar.
Ataşehirli bayanlarla buluşmak için “Ataşehir Bayan Forumu”nda bir ortaya çıktı. Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleşen foruma; Ataşehir Belediye Lider Yardımcısı Orhan Çerkez, İBB Toplumsal Hizmetler Daire Lideri Nazlı Enif Dipşar, Ataşehir Belediyesi Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, bayan mahalle muhtarları, STK ile Ataşehirli bayanlar katıldı.
Müzik dinletisiyle de renklenen forumda; Bayanların yaşadıkları sıkıntıları, hak kayıplarını, bulmalarını ve tahlil tekliflerini lisana getirdiler.
Ataşehir Belediye Lider Yardımcısı Orhan Çerkez, “Ataşehir Belediyesi olarak bayanların toplumsal yaşamının her alanında çok daha etkin, üretken ve güçlü bir halde yer almalarını, hak, fırsat ve kapasiteden eşit ölçüde elde etmelerini sağlamak gayesiyle faaliyet yürütüyor ve projeler geliştiriyoruz” dedi.
İBB Toplumsal Hizmetler Daire Lideri Nazlı Enif Dipşar, “Bugün Ataşehir’de sizlerle birlikte olmak bizim için çok değerli. Ekrem Liderimizin selamını bir araya getirdik. Birinci forumumuzu da Liderimizin katılımıyla Esenler’de gerçekleştirmiştik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Bayan Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde bayan bakış açısıyla projeler üretmeye çalışıyoruz. bayanlara yönelik birçok faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Bunu da İBB bayan görüntüsüyle yapmak uğraşı gösteriyoruz. Toplumsal cinsiyet maliyetlerini temellendirdiğimiz temellendirdiğimiz şeyler aslında bütün bayanlarla dayanışmayı örgütlemeyi, umutlu olmayı emel ediniyoruz. Bayanların yaşadıklarını ve onların emeğini her vaktini görebilmeyi, değerlendirebilmeyi ve konut iktisadına katkısını elde edebilmek için bizim için çok değerli. Ürettiğimiz bütün siyasetlerde aslında bu istikamette çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Exit mobile version