Atlarına binip oy kullanma gittiler

Atlarına binip oy kullanma gittiler

İzmir’in Bornova ilçesinde binicilik antrenörü ve arkadaşı, oy kullanma atlarıyla gittiler. Vatandaşların ilgiyle izlediği olayda, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tur gezisinde renkli görüntüler ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tur yönetiminde sabahın erken saatlerinden itibaren sandıklara koşarken, İzmir’in Bornova ilçesinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Yaka Mahallesi’nde binicilik antrenörlüğü yapan Faruk Ceren, oy kullanacağı Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu’na at üstünde giderken, arkadaşı Cihan Saha da sahibini atla birlikte barındırdı. ‘Karamel’ ve ‘Kara İnci’ adlı atlarıyla okula giden Ceren ve Saha, oy kullanacakları sandığa gittiler.

‘At sevgisine en iyi şekilde ısınmak istiyor’
Oy kullanmaları sandığa, atlara olan sevgiye dikkat çekmek için at üstünde gittiklerini sürdüren sürücülük antrenörü Faruk Ceren, “Atalarımızın izinden gidiyor, yapıyorlar. olarak at sevgisine bir tasarruf sağlamak. Seçim herkes için hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi. Cihan Saha ise “Atın içindeki Türk’tür, Türk istiyoruz yüktür” diye mesaj verdi.

Exit mobile version