Bağcılarlılara özel BAĞ-KART çıktı

Bağcılarlılara özel BAĞ-KART çıktı

Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerine eğitimden alışverişe kadar birçok alanda ayrıcalıklar sunan BAĞ-KART’ı hayata geçirmeyi başardı. Bu kartla birlikte kullanım, anlaşmalı kurumlardaki indirimlerden ve satışlardan yararlanabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla öncü ve örnek projelere imza atan Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak BAĞ-KART hayata geçirmeyi başardı. BAĞ-KART, Bağcılar Belediyesi’nin resmi web sitesi www.bagcilar.be.tr üzerinden yapılacak başvuruyla temin edilebilecek. Kart sahipleri, ilçe sınırları içinde anlaşmalı spor merkezlerinden eğitim merkezleri ve yöneticilera birçok merkez noktasından yararlanacak. Ayrıca gönüllülük hareketlerine kolayca bakabilirken, kütüphaneye gitmeden birkaç kişilik yer olduğunu görebilecek.

“Uygulamamızla birlikte pratik yaşamımızda kolaylıklar gösteriyor”
BAĞ-KART’ın ayrıcalıklarını tanıdığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “BAĞ-KART komşularımıza hayırlı olsun. Uygulamamızla birlikte yaşamımızda kolaylıklar sağlar. Şimdiden çok yoğun ilgi gördü. İlk 3 günde bin 200 kişi başvurusunda bulundu. Bu sayının ilerleyen günlerde daha da artacağını düşünüyorum. BAĞ-KART’la Bağcılar’da hayat çok rahat” dedi.

Exit mobile version