Başakşehir’de eğitim yeni yatırımlarla güçleniyor

Başakşehir'de eğitim yeni yatırımlarla güçleniyor

Başakşehir Belediyesi, ilçelerin çoğundaki kültür yaşam merkezleriyle eğitim yatırımlarını güçlendiriyor. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Şahintepe Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmete açılan Şahintepe Kültür Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Kartoğlu, “Okumak ve öğrenmek için kaybedecek vaktimiz yok” dedi.
Eğitim alanındaki yatırımlarıyla gençleri bünyesinde barındıran Başakşehir Belediyesi, asgari düzeydeki kültür yaşam merkezlerinin hizmet kalitesini en üst düzeye taşımaya devam ediyor. Şahintepe Mahallesi’ndeki yeni ev kapılarını Başakşehirlilere açan Şahintepe Kültür Yaşam Merkezi’nde eğitimler tüm hızıyla sürüyor. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, merkezi ziyaret ederek operasyon hakkında bilgi aldı.
Merkezde her alanda eğitim alıyorlar
Başakşehir’de eğitim her geçen gün çok daha güçlü hale getirdiklerini belirtti Başkan Kartoğlu, “Gençlerimizin kültürel ve sosyal yardımlarını desteklemek, zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak bizim görevimiz. Merkezimizde tiyatrodan müziğe, geleneksel sanatlardan etüt merkezlerine kadar geniş bir yelpazede eğitim hizmeti verilmektedir. Buranın en büyük avantajı, özel yetenek sınavlarınıza katkı üretimi ve teoride öğrendiğiniz pratiğe döküm olacak. Lise bölümleri yoğun bir şekilde üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Onlar için de kitap kafemiz, kütüphanemiz, sanat kurslarımız, mesleki ve kişisel gelişim kurslarımız” değerlendirmesinde bulundu.
“Kaybedecek vaktimiz yok”
Merkezin gençlerin yanı sıra her yaş gurubundanBaşakşehirlilere yönelik olduğunu Söyleyen Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli annelerimizin çocukları ile birlikte hoş vakit geçirme, anne-çocuk sınıfımız bulunuyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin okul harici zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceği bilgievimizde de eğitimlere verilecek. Başakşehirli kadınlarımızın birçok alanda eğitim aldığı BAKMER de Şahintepe Kültür Yaşam Merkezi’mizdeki yerini aldı. Okumak ve öğrenmek için kaybedecek vaktimiz yok” şeklinde konuştu.

Exit mobile version