Başakşehirli gençlere özel istihdam ve staj fuarı

Başakşehirli gençlere özel istihdam ve staj fuarı

Başakşehir Belediyesi, gençlerin kariyer adımlarını emin adımlarla çıkmaları adına Genç İstihdam ve Staj Fuarı’na verdi. Lise üç ve son sınıf merkezleri ile kiracıların bir araya geldiği fuarın açılışında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerimizin gösterisinin geleceğine ve Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak” dedi.
Eğitim ve istihdam projeleriyle gençleri geleceğe hazırlayan Başakşehir Belediyesi, Genç İstihdam ve Staj Fuarı’nda Lise üçüncü ve son sınıf genişlikleri ile işletmeleri bir araya getirdi. Başakşehir Belediyesi’nde düzenlenen ve yaklaşık elli şirketin yer aldığı fuara önce Başakşehirli genç katıldı. Gençler, meslek grubuna ya da hayalini kurdukları iş alanlarına staj ya da iş başında bulundular.

Başakşehirli gençlere iş ve staj imkanı
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Genç İstihdam ve Staj Fuarı’nın ilkini Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR’la birlikte düzenlediklerini söyledi. Başakşehirli öğrenciler için her alanda hizmet ve amaçlarla hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Kartoğlu, “Öğrencilerimizin iş ve staj imkânını sağlamak, firmalarımıza da hevesli ve çalışkan hedefleri için yola çıktık. Lise üçüncü sınıf sınıfe staj, lise son sınıf ilkelerine ise iş imkânı sunmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki Başakşehir gençliği verilen işleri en iyi ve en layıkıyla yerine getirecektir” diye konuştu.

“Gençler Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak”
Başakşehirli gençlere destek olmak için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmalarına kavuşmak hepimizi son derece mutlu edecek. Başakşehirli gençlerimizi her alanda yetenekli hale getirmek istiyoruz. Gençlerimizin gösterisinin geleceğine ve Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak” icrası kullanıldı.

Exit mobile version