Bizim Toptan’dan net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme

Bizim Toptan'dan net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme

Bizim Toptan, 2023 yılının birinci çeyreği kurumsal detay hizmet verdiği Konut Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki başarı sonuçlarının da katkısıyla, net satış gelirlerini bir önceki yılın kralları periyoduna kaçış yüzde 91,5’i sürdürdü.
Türkiye’nin mağaza sayımına ilişkin en büyük ve en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023 yılının birinci çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, 2023 yılının birinci üç döneminde net satış gelirlerini bir önceki yılın devrine geçişi yüzde 91,5’i 4,5 milyar TL’ye yükseltti. Bizim Toptan’ın otel, restoran, kafe, akaryakıt istasyonu gibi kurumsal hizmet verdiği Mesken Dışı Tüketim (EDT) bölgesi, yılın birinci çeyreğindeki finansal sonuçlara olumlu katkı sağladı. Bizim Toptan; EDT kanalındaki farklı müşteri kümelerindeki depolar, yeni tesisler, dijital altyapı yatırımları ve sayısı 2 bin 500’e ulaşan bayilik modeli Seç Market ile yaşanan büyük zelzele felaketlerinin tesirlerine yetecek kadar yeni yılda da devam ettirdi.
Deprem akabinde 50 tır eserini ilgili yardım güdüsüyle sürmekle özelliklerine sahiplerine ulaştıran ve zelzele bölgesinde yemek tüketen Bizim Toptan, sağlıklı ekonomik olarak tekrarlamak için çalışıyor. Bölgedeki yerel mağazalarını işler hale getiren firma, İskenderun’da da yıkılan dükkanı yerine organize edilen, geniş eser binalarına sahip ev mağazası ile hizmet vererek bölge iktisadına katkı ve halka bağlantısını sağlayan.

“2023 yılında da yatırımlarımızla müşterilerimizin ve ticaretin yanındayız”
Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı Bizim Toptan’ın birinci çeyrek sonuçlarını kıymetlendirerek yaşadıklarını söyledi:
“Çok kanallı satış modelimiz, EDT kanalındaki büyüme, mağaza ve depo yatırımlarımızla 2023 yılı birinci son de ciromuzu ve müşteri sayımızı artırdık. Periyot içinde Gebze mağazamızın çatısında faaliyete geçirdiğimiz güneş gücü sistemi civarında çevreleyena hassas yatırımlarımızla harcamalarımızı denetim altına almak yolunda adım attık. Ne yazık ki ki yaşamanın 6 Şubat’ta yaşadığı büyük felaketleri hepimizi derinden götürüyor. Ülkece etkilenenlerin yaralarını sarmak için dayanışma gösterirken, biz de hasar gören Bizim Toptan ve Seç Market mağazalarımızı tekrardan kaldırılabilir bölgelerin çevresini karşılanması için çalışıyoruz. 2023 yılının devamında da büyümeyenlerin ekonomik teşirlerini ülke olarak aşmak için elde edecek, yatırımlarımız ve projelerimizle müşterimizin ve ticaretin yanında olmaya devam etmeye devam edecek.”

Exit mobile version