Canlı yayında sürpriz misafir

Canlı yayında sürpriz misafir

Deprem bölgesi Adıyaman’da canlı yayın yapılan çadıra dalan yavru köpek, hem izleyicileri hem de stüdyodaki konukları gülümsemetti.
6 Şubat depreminde ağır hasar alan Adıyaman’da, yayın yaptıkları binanın yıkılması sonucu çadırda yayın yapmaya başlayan Gözde TV’nin önceki gece yayınlanan ‘Sözün özü’ programı sırasında bir yavru köpek çadırına daldı. Kimseye kendini fark ettirmeden yayının yapıldığı yuvalara dalan yavru köpek, yayındaki misafirlerden İz Yücedağ’ın ayakkabılarını kemirerek oyun oynamaya başladı. Köpekleri gülümseyerek konuk İz Yücedağ, daha sonra dayanamayarak köpek yavrusuna aldı. Yayın sırasında köpek bir süre yedi İz Yücedağ, daha sonra kameramanlardan köpek almalarını istedi. Hem hayvanların hem de ormanda bulunanların yüzlerini güldüren köpek, avcıdan yavruları çıkarmak.
Televizyon kanalının bulunduğu alan bir daha terk etmeyen ve TV bitkileri tarafından beslenip bakılmaya başlanan köpek, TV kanalının maskotu haline geldi.
Minik misafirlerden dolayı oldukça mutlu olmasını söyleyen Gözde TV Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Akçal, “Sözün özü resmi hararetli bir tartışmanın dışında stüdyoya minik bir misafir geldi. İz Yücedağ’ın önce ayakkabılarını kemirmeye başladı, öyle olunca İz Hanım da onu hemen kucağına almaya başladı ve biraz sevdikten sonra onları çıkarmak için kameraman arkadaşları ona yardımcı oldu. Çadırda görev yapıyoruz, çadırda yayın yapıyoruz. Minik misafirimiz de bizimle birlikte sürekli yayına dahil oluyor. Haber bültenlerini sunarken, tartışma programlarında ve diğer programlarımızda konuklarımızın etrafında dolaşıyor. Bazen kediler de geliyor işin doğrusu ama kediler geldi, gitti, bu minik misafirimiz gidiyor. Bizlerle birlikte bu çadırda yaşamaya devam ediyoruz. İşte hararetli bir tartışmanın tam içinde sevimli böyle bir manzara oluşunca herkes o hararetini de bıraktı, ilgi de dağıldı. Güzel oldu, bizimle de ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.
Kanal spikerlerinden Şeyma Özçakmak ise “Sözün özü programı minik bir konuğumuz vardı. Bizleri oldukça mutlu etti. Beklenmedik bir misafirdi” diye konuştu.

Exit mobile version