Denizin 5 metre altında saç traşı yaptı, fısfıs kullanmayı bırakmadı

Denizin 5 metre altında saç traşı yaptı, fısfıs kullanmayı bırakmadı

Manisa’da kuaförlük yapan 17 yaşındaki Emirhan Güngör, İzmir’e yakınlığının denizinde yaklaşık 5 metre altında saç tıraşı yaptı. Güngör, suyun yapısını traşta da kuaförlerin olmazsa olmazı ayna ve fısfıs kullandı.
Manisa’da çocuk yaşta kuaförlüğe başlayan Emirhan Güngör (17), mesleğinde daha iyi bir konuma gelebilmek için maharetini farklı yönlerde kullanmaya başladı. Denizin altında traş yapmak için harekete geçen genç kuaför, İzmir’in Karaburun ilçesine yakın dalgıç kıyafetini giyip yaklaşık 5 metre derinliğe daldı.
İlk defa dalış yaptığı için zorlandığını ifade eden Güngör, “Ekipman olarak da eski el makinesini yayınladı. Makas, tarak ve fısfıs da dalgası suyunun altında gerdiği gibi. Bu şekilde traşımızı yaptık. Bayağı bir zorlu oldu. Suyun soğuk olmasıyla daha zor oldu. Bu şekilde bitirdik traşımızı” dedi.

“Babam ‘kafayı mı yedin sen?’ dedi”
Denizin altında saç traşını yapma duyunca vücudunda tepki gösterdiğini söyleyen Güngör, “Babam, ‘Kafayı mı yedin sen? Ne yapmaya çalışıyorsun?’ diye tepki gösterdi önce. Annem her zaman benim en büyük destekçim oldu bu zamana kadar. ‘Sen yaparsın’ dedi. O özgüveni verdi bana. Arkadaşlarım da destek oldu. Onların katkılarıyla güzel bir iş yaptım ve başardım” diye konuştu.
Suyun soğuk olmasından dolayı traş ederken zorlandığını ifade eden Güngör, “Suyun altında dengede yapısında biraz sıkıntılı oldu. Onun dışındaki balıklardan dolayı biraz zorluk yaşadık. İlk başta biraz geçidim. Çünkü 5 metrelik bir derinliğe işaret ediyor. Dalış malzemelerini de ilk defa ortaya çıkardı. İçeride neyle karşılaşacağımı tahmin ediyorum. Ama ona rağmen güzel bir dalış yaptık” dedi.
Emirhan Güngör bundan sonraki hedefin ise Ağrı Dağı’nın zirvesinde traş ettiğini ifade ederek, Guinness Rekorlar Kitabı’na da başvurmayı düşündüğünü söyledi.

Exit mobile version