Emlak danışmanları camiası başkentte buluşturuyor

Emlak danışmanları camiası başkentte buluşturuyor

5 Haziran Emlak Danışmanları Günü münasebeti ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen emlak danışmanları Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odasının (ATEM) toplu etkinlikte buluştu.
ATEM ve ATIŞ Şirketler Grubu’nun sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon Ankara’da bir otel düzenlendi. İkinci kez kutlanan 5 Haziran Emlak Danışmanları Günü, Türkiye’nin dört bir yanında gelen emlak danışmanları ile kutlandı. Organizasyonda, “Ben Yoruldum Hayat” isimli eseri ile örnek olarak Mümin Sarıkaya ve ATEM Korosu sahne aldı.
“Yeni nesil gayrimenkul fonlarımızın tanıtımını konuşma”
ATIŞ Invest Ailesi olarak 5 Haziran Emlak Danışmanları Günü organizasyonu çerçevesinde Ankara’da arkadaşlar ile buluştuklarını dile getiren ATIŞ Invest Genel Müdür Yardımcısı Yunus Çatalkaya, “ATIŞ Invest’in kim olduğu, ne gibi işlemleri yürüttüğü, Türkiye’de ne gibi gerçekleştirmede yöneticiu ve globalde Türkiye ‘yi nasıl temsil ettiğimizi tanıtmaya katkıda bulunun. Tüm Emlakçılar Meslek Odası’nın yönetimi 5 Haziran Emlak Danışmanları Günü organizasyonunda sponsorluk anlaşmamız yaratmasi ile müşterilerle buradale buluştuk. Yeni nesil gayrimenkul fonlarımızın tanıtımını konuşma” ifadelerine yer verdi.
Ayrıca salonda bulunan davetlilere yönelik yaptığı konuşmada ATIŞ Invest’in “Yeni Nesil Gayrimenkul Yatırımı” hakkında sunum gerçekleştiren Çatalkaya, şu ifadeleri kullandı:
“Hepimiz gücümüzün imkanında yatırım yapmak istiyoruz. Ülke olarak da en sevdiğiniz yatırım ise gayrimenkul alımıdır. En çok tercih edilen ise ticari niteliktedir. Ancak buna gücü yeten var yetmeyen var. Ama herkes isteklidir, yani müşteri potansiyelimiz sınırsızdır. İşte artık gücümüzün imkanında gayrimenkul yatırımı yapabilmenin imkanı ayağınıza kadar gelmiş oldu. Artık otellerin yükü altındaki gayrimenkul sahiplerinde değil, vergi oranı yüzde 0 ve yaptığınız yatırımda hem gayrimenkul değer artışından hem de kira/temettü gelirinden faydalanıyorsunuz. Tüm detayları dinlemek için sizi Kızılay’da, Sıhhiye Orduevi’nin tam karşısında yer alan Re-Pie İrtibat Büromuza bekliyoruz.”
Türkiye’de 115 bin nüfusa sahip bir meslek grubu ve Emlak Danışmanları Günü’nün ikincisini kutladıklarını dile getiren ATEM Başkanı Hakan Akçam, “Türkiye’deki 10 oda başkanımız burada, üst düzey programımız var. Ayrıca bu geceyi ATIŞ Şirketler Grubu’nun katkısıyla gerçekleştiriyoruz. Bizler her yıl bu özel gününde düzeli olarak farklı illerde kutlayacağız” diye konuştu.
“Gayrimenkul sektör ülke ekonomisinin ciddi lokomotiflerinden biridir”
Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, “ 5 Haziran Emlak Danışmanları Günü’nü bu sene Ankara’da tutuyoruz. Yatırım yapmak üzere gayrimenkul sektörü ekonomisinin yüzde 10’nuda katkı koyan, bu yönü içinde milyonlarca insan istihdam sağlayan ülke ekonomisinin ciddi lokomotiflerinden biridir. Böyle bir endüstri pazarlama tarafı da bizim sektördeki zararlarımıza çivi olmuştur. Bu bağlamda, emlakçılığın ve emlak gayrimenkulünün ne kadar önemli olduğunu ve mülkleri ile ne kadar yol katını gördüğümüzü görüyoruz. Bu yaratma ile Ankara’da tüm Türkiye’den katılımı ile muhteşem bir geceye sponsor olan ATIŞ Invest ofisleri ile icra ediyoruz” dedi.

Exit mobile version