Fenerbahçe İstanbulspor şifresiz canlı maç izle Selçuksports Taraftarium24

Fenerbahçe İstanbulspor şifresiz canlı maç izle Selçuksports Taraftarium24 maç seyret. Lider Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada ikinci sıradaki Fenerbahçe, İstanbulspor’u konuk ediyor. Saat 20:00’a başlayan maç beIN Sports kanalından naklen yayınlanıyor.

Maç sona erdi ve karşılaşmayı 3-2 ile kazanan Fenerbahçe oldu. Maç özetini izleyin.

Fenerbahçe İstanbulspor şifresiz canlı maç izle

Fenerbahçe, Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada kritik bir maç için hazırlanıyor. Ev sahibi takımın maça hızlı başlayarak baskılı bir oyun sergilemesi bekleniyor. İlk yarıda tempolu bir maç izleyebiliriz. İstanbulspor’un tamamen savunma yaparak rakibini durdurması zor olacağından konuk takımın da benzer şekilde karşılık vermesi bekleniyor. İki takımın da gol atabileceği bir maçta, karşılıklı gol bahsi değerlendirilebilir.

Fenerbahçe, Başakşehir karşısında yine geriye düştüğü maçta 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Son 3 maçını da geriye düşüp kazanan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Ancak Altay Bayındır, Miha Zajc ve Lincoln gibi sakatlıkları bulunan oyuncularının eksikliği, İstanbulspor karşısında da sorun yaratabilir. İstanbulspor ise Antalyaspor maçında 3 kez öne geçmesine rağmen maçtan beraberlikle ayrıldı ve kümede kalmak için mücadelesini sürdürüyor. Ancak cezalı oyuncuların eksikliği de zorlu Fenerbahçe deplasmanında işlerini daha da zorlaştırabilir.

İddaa oranları

  • Maç Sonucu 1: 1.08
  • Maç Sonucu X: 5.96
  • Maç Sonucu 2: 9.57

Maç kadroları

Fenerbahçe: İrfan, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arda, Mert Hakan, İsmail, Emre, Pedro, Valencia.

İstanbulspor: Alp Arda, Okan Erdoğan, Simon Deli, Mehmet Yeşil, Tuncer Tuhan, Muammer Sarıkaya, Kerem Şen, Loshaj, Rroca, Ethemi, Eze Emeka.

Maç öncesi Fenerbahçe – İstanbulspor istatistikleri

Fenerbahçe, son iki maçında İstanbulspor’u 4+ gol atarak mağlup etti ve sadece Konyaspor’a karşı daha uzun bir galibiyet serisi yaşadı. İstanbulspor, Fenerbahçe’ye karşı en fazla mağlup olduğu takım olmasına rağmen son dört maçtan puansız ayrıldı. Fenerbahçe, evinde oynadığı son 14 maçta 39 gol atarak en son 2004/05 sezonunda daha yüksek bir sayıya ulaştı. İstanbulspor, bu sezon deplasmanda oynadığı altı maçın sadece ikisini kazandı ve toplamda 16 gol yedi.

Fenerbahçe İstanbulspor şifresiz canlı maç izle Selçuksports Taraftarium24

Fenerbahçe, son üç maçını 2-1 kazandı ve dördüncüsüyle tarihte bu skorla üst üste dört galibiyet alan ilk takım olabilir. Fenerbahçe geriye düştüğü maçlarda en fazla puan toplayan takım olurken, İstanbulspor bu sezon maçlarda en uzun süre skor dezavantajıyla mücadele eden takım konumunda. Son 15 dakikalık kısımda en fazla gol atan takım da Fenerbahçe.

Geçen hafta iki gol atan Joao Pedro, profesyonel kariyerinde ilk kez bir üst lig maçında oyuna sonradan dahil olup iki gol kaydetti. Emeka Eze ise son üç maçında da gol katkısı yaparak Türkiye kariyerinde tek sezonda daha uzun bir seriyi sadece Nisan-Mayıs 2022 arasındaki dönemde yaşadı.

Exit mobile version