Hande Erçel ve Burak Deniz Cannes’da Büyük İlgi Gördü

Hande Erçel ve Burak Deniz Cannes'da Büyük İlgi Gördü

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı “Bambaşka Biri” dizisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipcom Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Dizi, FOX kanalında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. Basın toplantısı, Global Agency’nin kurucusu İzzet Pinto’nun moderatörlüğünde gerçekleşti.

Katılımcılar ve Açıklamalar

Basın toplantısında, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ve yapımcılar Timur Savcı ile Burak Sağyaşar da soruları yanıtladı. Tims&B’nin patronu, “Bambaşka Biri” dizisinin 2 sezon hikâyesinin hazır olduğunu belirtti.

Dizi, reytingleri kötüye gitmesine rağmen, Cannes’da gördüğü ilgiyle dikkat çekiyor. Dünya dağıtımını Global Agency’nin yaptığı dizinin, yurtdışında da ilgi görmesi bekleniyor.

Basın toplantısı, Global Agency’nin kurucusu İzzet Pinto’nun moderatörlüğünde düzenlendi. Toplantıda, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ve yapımcılar Timur Savcı ile Burak Sağyaşar da yer aldı. Yapımcılar, dizinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tims&B’nin patronu, “Bambaşka Biri” dizisinin 2 sezon hikâyesinin hazır olduğunu belirtti. Bu, dizinin uzun soluklu bir proje olabileceğini işaret ediyor.

Exit mobile version