İş yerinin ortasından geçen ağaç dikkat çekiyor

İş yerinin ortasından geçen ağaç dikkat çekiyor

Kahramanmaraş’ta bir bakkal işletmesinin yapımı sırasında kesilmeyen çam ağacının iş yerinin çevresindekilerin dışına dikkat dikkat çekiyor.
Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’nde bulunan bakkal servisinin çevresinden geçen ağaç, görenlerin dikkatini çekiyor. Dükkanın yapımı sırasında kesilmeyen 20 yıllık çam ağacının hem içerideki görüntüsü hem de çatıdan gökyüzüne yükselen dalları farklı bir görüntü oluşturuyor. Yazının iş yerinin serin olması açısından gölgelik oluşturan ağaç, sahibi binayı yaparken kıyamayıp kesmediği öğrenildi.
Kesilmeyen ağacın hem evin koruduğu hem de görenlerin beğenisini yorumunu güvenilir bakkal Mehmet Yalçın, “Bu iş yeri kiralık benim değil. Daha önce kesilmemiş ve orijinal görünüyor. İş yerimize ayrı bir güzellik katıyor. İnsanlara gelip geçenler dikkat çekiyor. Dikkat çekmek. Ağacın böyle kütüphanesi mutlu oluyor insanlar. Bir ağaç kolay oluşmaz. Çocuk gibi 20 yılda meydana geliyor. Ağacın devamı yukarda sallanıyor. Yazın serin tutar, çalıştırma da yapılıyor oluyor havası farklı ve yeşillik alan” dedi.
Bölgede tek bakkal olduğu için deprem yolculuğu insanlara hizmet ömrünü anlatan Yalçın, “Depremden önce de buradaydım. Halk hizmetimize devam ediyoruz. Başından sonuna kadar buradayız. İnsanlara açık havada çay kahve ikram ediyoruz. Elimizden geldiği kadar memurlara yardım ettik. Yemekleri hala yapıldı de buradayız. Atlatacağız bu günü” istifasını kullandı.

Exit mobile version